GT NEMESIS macius napisał(a):GT NEMESIS macius
wiesz jest taki dział na MS jak "Nasze Mazdy" widać że sporo robisz przy samochodzie wiec walnij opis dowal fotki i będzie git
www.mazdaspeed.pl
GT NEMESIS macius napisał(a):GT NEMESIS macius
GT NEMESIS macius napisał(a):_mario_ napisał:
z ta naklejka na przednia szybę to chyba trochę przegiołes:D duża?
jest duza ale za to slonce nie razi
damiaaans napisał(a):heh, a jak stoisz na swiatlacz to nie masz takiego problemu ze nie widac kiedy sie zapali zielone?
Palkerson napisał(a):wiesz jest taki dział na MS jak "Nasze Mazdy" widać że sporo robisz przy samochodzie wiec walnij opis dowal fotki
damiaaans napisał(a):GT NEMESIS macius bardzo mi sie podobaja te zderzaki, ktore Ty masz. kupowales je na ebayu? jesli tak to jezdziles sam po nie, czy przyslali Ci je? sam bym sobie takie kupil, ale nie dogadal bym sie z niemcami... smutny
GT NEMESIS macius napisał(a):damiaaans napisał:
GT NEMESIS macius bardzo mi sie podobaja te zderzaki, ktore Ty masz. kupowales je na ebayu? jesli tak to jezdziles sam po nie, czy przyslali Ci je? sam bym sobie takie kupil, ale nie dogadal bym sie z niemcami... smutny
jest w polsce firma ktora produkuje te zdezaki na niemcy zeby je dostac mosialem zdobyc zgode prezesa z niemiec (uklady, ukladziki-znajomi) ogulnie maja zakaz sprzedawania tych zdezakow w polsce i chyba jestem jedyny w kraju ktory ma taki body kit
_mario_ napisał(a):Czemu tak ysz ?
_mario_ napisał(a):Czemu tak ysz ?
kamilgt napisał(a):no właśnie i daj fotki wnętrza mazdy bo ciekawi mnie jak wygląda w środku usmiech
GT NEMESIS macius
lukaszek323f napisał(a):obił takim materiałem orginalnym jak robią tuby skrzynie itp.
kamilgt napisał(a):damiaaans – ja bym na Twoim miejscu zostawił te zderzaki co masz, naprawdę ładnie wyglądają
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje