Skradziono Mazdę 323, nr rej. SK 2498J
Strona 1 z 1
Witam postanowilam do Was napisac poniewaz jakis czas temu zagladalam na Wasza strone dzieki czemu udalo mi sie naprawic moja mazde.Tydzien temu zostala skradziona spod bloku moja mazda 323 93rok szary metalik.Niestety poszukiwania mojego auta nie przyniosly rezultatu, jedyne co wiem to to ze stoi gdzies na jakims osiedlu w Katowicach prawdopodobnie,ale niestety jest ich wiele i nie daje rady zeby sprawdzic wszystkich miejsc.Poniewaz juz raz pomogliscie mi moze i tym razem bedziecie mogli jakos pomoc.Jesli ktokolwiek z Was widzialby pozucona mazde 323 na ktoryms z osiedli to prosze o wiadomosc na gg lub na forum.Mazda byla w kolorze szary metalik, zderzaki w kolorze nadwozia nr rej.SK 2498J.Jesli ktokolwiek mialby jakie informacje o samochodzie to prosze o pomoc.Pozdrawiam
- Od: 18 lut 2008, 09:45
co to jakiś sezon na mazdy rozumiem mazdy 6 diesel kombi full opcja ale za przeproszeniem to na pewno nikt tak starego samochodu na sprzedaż nie wziął chyba że masz nosa albo coś równie cennego:P.Masakra dobrze że tak corrado nie kradną;P
moje małe marzenie..

- Od: 30 sty 2008, 18:00
<<<chmuri>> wybacz, że tak pojadę, ale dla każdego samochód to samochó. Nie ważne, czy jest wart 100 czy 100 000 zł Izek pewnie ciężko na niego pracował, więc zależy mu na jego odzyskaniu. Fakt, wartość materialna może i nie jest imponująca, ale fakt kradzieży pozostaje. Takie komentarze nie są miłe. Przynajmniej w moim odczuciu.
Jeżeli ludzie szepczą za twoimi plecami to tylko znaczy że ich wyprzedziłeś. | www.burnwater.pl
- Od: 13 sie 2007, 13:06
- Auto: EA5A SE
<<<chmuri>> napisał(a):Czyli z tego wynika że mazdy 6 ... nie radził bym kupywac takiego modelu jeszcze z pełnym wyposarzeniem.Tyle już znajomych miałem z samochodami marki BMW i mówiłem nie kupujcie bo to jest chodliwy towar po co kusić.. i skończyło się tym że 3 samochody znikneły w biały dzień we wrocławiu w przedziale tygodniowym..smutny Nie chce nikomu ubliżać ale kupowanie samochodów które są gorącym tematem tak jak ostatnio powinno zwrócić uwage dla kupujących jak i dla obecnych posiadaczy tych modelów mazdy. Przepraszam jak kogoś uraziłem ale moim zdaniem takie są fakty:(smutny a coś takiego będzie u nas na pożądku dziennym
<<<chmuri>> napisał(a):co to jakiś sezon na mazdy rozumiem mazdy 6 diesel kombi full opcja ale za przeproszeniem to na pewno nikt tak starego samochodu na sprzedaż nie wziął chyba że masz nosa albo coś równie cennego:P.Masakra dobrze że tak corrado nie kradną;P
<<<chmuri>> szczerze napiszę. Mam nadzieję, że teraz to Ty się nie urazisz, ale jak masz takie teksty pisać to lepiej nic nie pisz. Pierwszy cytat pochodzi z Twojej wypowiedzi, a propos kradzieży Mazdy 6. W drugim bzdety piszesz odnośnie kradzieży 323. W jednej i drugiej sprawie w ogóle nie pomagasz, a tylko dołujesz. Czerpiesz z tego jakąś dziką satysfakcję czy co? Zarówno dla jednej jak i drugiej osoby to tragedia i dzielą się tu swoim smutkiem. Ty natomiast piszesz, że po co kupować drogie chodliwe auta albo, że takiego starego to nikt nie ukradł na sprzedaż i takie tam inne bzdury. A może miał tuningowaną 323 może miał różne inne bajery? A może była zwykła najzwyklejsza ale dla tego chłopaka najcenniejsza, bo marzył o niej od dawna zapierdzielał na nią, odkładał, a teraz jej nie ma! Gadanie, że stara itp. w ogóle nie pomaga. Nieistotne są powody dla których złodzieje ukradli te samochody ważne, że ich nie ma. Wg Ciebie nie powinno się kupować dobrze wyposażonych drogich samochodów bo ukradną? To co lepiej kupić?
Może starego VW Corrado którego nikt nie chce? Fakt moda na niego baaardzo dawno minęła.
P.S.
Jesteś fascynatem marki Mazda czy VW? Jeżeli Mazdy to tłumaczy Twoją obecność na tym forum, ale stoi w opozycji do Twoich wypowiedzi, że po co kupować takie auta itp.
Jeżeli VW to nie rozumiem po co się tu udzielasz? Moją krytykę potraktuj jako konstruktywną, a nie jako jakąś zaczepkę.
Wcześniej jeździłem: Nissan Sunny 1.4 `95, Toyota Yaris 1.0 `03,`04,`05, Renault Clio 1.5 DCI `06, VW Passat 1.9 TDI `03, Mazda 323F 1.5`96
- Od: 22 mar 2007, 21:59
- Auto: była 323f, BA, 1996,
była 6 GY MZR-CD 2003,
był Xedos 9, 2,5l 2001, automat
jest BMW 3 (E46), 2,0 diesel, 2001,polift, automat
Izek przykro mi bardzo. Sam mam 323BG i jest najlepszym samochodem jaki kiedykolwiek miałem. A miałem zawsze same nowe samochody za ogromne pieniądze. I nie denerwuj się wypowiedziami kolegi od VW, wybacz mu a będzie mu dane
Będzie dobrze, głowa do góry bracie 
gg : 7617335
tel. kom.: 0/792-591-135
Mazda 323' 91 SPRZEDANA :–(
Suzuki GSX 1300R' 06 DO SPRZEDANIA
!
Mercedes W124 E 280T' 92 DO SPRZEDANIA
!
tel. kom.: 0/792-591-135
Mazda 323' 91 SPRZEDANA :–(
Suzuki GSX 1300R' 06 DO SPRZEDANIA

Mercedes W124 E 280T' 92 DO SPRZEDANIA

- Od: 9 paź 2007, 23:32
- Auto: Była 323 :–(
Witam dziekuje za slowa otuchy i to ze tak twardo staneles w mojej obronie,moze to nie bylo mowiutkie autko ale wlozylam w nie cale serce niestety przywiazuje sie do rzeczy materialnych co moze nie jest najlepsze.W kazdym razie tak jak piszesz to najlepsze autko i nigdy mnie nie zawiodlo.Chcialam cos sprostowac nie wiem moze przez to ze napisalam ze sama naprawialam swoje autko to pomyslales ze jestem facetem, ale nie jestem Iza a Izek to takie przeinaczenie mojego imienia bo szczerze moje nie bardzo mi sie podoba.
W kazdym razie jesli ktokolwiek przez przypadek zauwazyl gdzies porzucona mazde 323 to prosilabym o jakies wiadomosci, z tego co udalo mi sie dowiedziec to stoi gdzies na jakims osiedlowym parkinku,zjechalam juz ich troszke ale bez skutku.a te czarniutkie cacko na zdjeciu jest sliczne,tez mialam sobie sprawic w tym roku scigacza ale niestety ktos pokrzyzowal mi plany.
Izek skąd wiesz, że stoi na jakimś osiedlowym parkingu? Ktoś Ci taką informację przekazał, a nie przekazał na którym konkretnie stoi??
P.S.
Ja też myślałem, że jesteś facetem i nawet w swoim wcześniejszym poście piszę o Tobie w rodzaju męskim
P.S.
Ja też myślałem, że jesteś facetem i nawet w swoim wcześniejszym poście piszę o Tobie w rodzaju męskim
Wcześniej jeździłem: Nissan Sunny 1.4 `95, Toyota Yaris 1.0 `03,`04,`05, Renault Clio 1.5 DCI `06, VW Passat 1.9 TDI `03, Mazda 323F 1.5`96
była 6 GY MZR-CD 2003,
Izek napisał(a):informacje od znajomych
Izek napisał(a):odstawili ja chlopaki na parking ale gdzie to juz nie chca powiedziec
może to chłopaki-znajomi
szybciej nie taniej: 666 066 580
Powiem krótko przepraszam Honestus i Izek.

moje małe marzenie..

- Od: 30 sty 2008, 18:00
<<<chmuri>> mnie to akurat nie musisz przepraszać, ale zachowanie godne pochwały
Pozdrawiam
Pozdrawiam
była 6 GY MZR-CD 2003,
znam ten bol i lacze sie w nim z toba bo w maju ub roku zaje... mi moja bg z pod klatki ale po 4 dniach policja znalazla i chwala im za tak szybkie postepowani.Mam nadzieje ze twoja sie znajdzie i nie bedziesz musial tracic majatku na naprawe szkod po tych skur....nach.
pozdrawiam i jeszcze raz szczere wyrazy wspolczucia
pozdrawiam i jeszcze raz szczere wyrazy wspolczucia
-323 BF E3 jest x18xe
-323 BG B3+LPG jest JGC EVA 4,7V8
-323F BA KF auto naprawa tanie usługi mechaniczne 693447060
-byla C18NZ+LPG
-byla 323 BD E3
-była Z22XE+LPG
-była c14se +lpg
-323 BG B3+LPG jest JGC EVA 4,7V8
-323F BA KF auto naprawa tanie usługi mechaniczne 693447060
-byla C18NZ+LPG