Mazda 323F KF-ZE Ferrari Rosso Corsa
darekk86 napisał(a):A jest cos takiego jak czernidlo do opon??
na każdej stacji benzynowej powinieneś kupić:) pianka do opon się zwykle nazywa:)
Najładniejszy kolor Mazdy jaki widziałem
Gratuluje
pianka do opon i czernidło do opon to dwie różne rzeczy, ale każdą łatwo dostać
Adaś napisał(a):pianka do opon się zwykle nazywa
pianka do opon i czernidło do opon to dwie różne rzeczy, ale każdą łatwo dostać
- Od: 14 lut 2007, 23:09
- Auto: Mazda6 GH LF-VD
były:
Mazda 323F BA Z5
Seat Toledo II 1.9 TDI
No i dzien minal...
Wyczyscilem i pomalowalem zaciski, zdarlem rdze z tarcz i pomalowalem ranty na czarno, pomalowalem piaste na czarno (bo ja widac na nowych felgach). Calkiem sympatycznie to wyszlo
I jeszcze zamontowalismy tablice...
:D:D
Wyglada tak...
I takie parusekundowe odkrycie o co bylo tyle krzyku z ta tablica...
(filmik 3s)
http://www.carcomputer.pl/mazda/tablica.avi
Latwo nie bylo, strasznie duzo przerabiania i kombinowania, a jeszcze wiecej bylo myslenia zeby zrobic ten caly mechanizm... Ale bylo warto
Teraz czekamy na specjalne tablice na zamowienie, bo w tej chwili z drugiej strony jest pusto.
Ale to juz zobaczycie na zlocie
Wyczyscilem i pomalowalem zaciski, zdarlem rdze z tarcz i pomalowalem ranty na czarno, pomalowalem piaste na czarno (bo ja widac na nowych felgach). Calkiem sympatycznie to wyszlo

I jeszcze zamontowalismy tablice...
Wyglada tak...

I takie parusekundowe odkrycie o co bylo tyle krzyku z ta tablica...
http://www.carcomputer.pl/mazda/tablica.avi
Latwo nie bylo, strasznie duzo przerabiania i kombinowania, a jeszcze wiecej bylo myslenia zeby zrobic ten caly mechanizm... Ale bylo warto
Teraz czekamy na specjalne tablice na zamowienie, bo w tej chwili z drugiej strony jest pusto.
Ale to juz zobaczycie na zlocie
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
motyw z tablicą = strzal w dziesiatke
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
darekk86 napisał(a):I takie parusekundowe odkrycie o co bylo tyle krzyku z ta tablica...
patent zajebiaszczy
całe szczęście, że w polsce nie robią zdięć z tyłu, ale wlepkę na szybie musisz czymś zasłonić bo potrafią z niej odczytać numery
Naklejki na szybie nie mam, jest wstawiona nowa szyba po wypadku
I nie planuje naklejac poki co...
A tablica z tylu tez bedzie przekrecana niedlugo
Tylko raczej przed zlotem juz nie zdarzymy.
A tablica z tylu tez bedzie przekrecana niedlugo
darekk86 napisał(a):I takie parusekundowe odkrycie o co bylo tyle krzyku z ta tablica.
no działa elegancko
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Darekk86, myślę, że powinieneś napisać książkę o przeróbkach do 323F BA
. Razem ze schematami postępowania
. Jeśli będziesz zainteresowany, to mogę zostać Twoim wydawcą i dystrybutorem
. Ty się tylko zajmij przeróbkami
. Zbijemy minimum 50 krotność wartości Twojej Madzi
, a może i jeszce mojej
? 

- Od: 11 gru 2007, 19:30
- Auto: Mazda 323F BA Z5 z 1996
widze że [jaki?] zderzak pomalowales tak jak ja chce to zrobic
ladny lakier. GRATULACJE
ladny lakier. GRATULACJE
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
darekk86 napisał(a):Teraz czekamy na specjalne tablice na zamowienie, bo w tej chwili z drugiej strony jest pusto.
Czyli tablice będą się zmieniać na jakieś inne? Lepiej chyba żeby zostawał pusty zderzak, tylko jakoś tam siatex wpasować.
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Fortuniarz dzieki za propozycje wydania ksiazki
Zastanowie sie
A tablica bedzie sie zmieniac na taka z logo CarComputer, czyli naszej firmy. Na pewno wtedy jako sposob na fotoradary to nie bedzie dobre bo latwo by doszli do nas. Ale glownie chodzi o reklame jak samochod stoi przed uczelnia czy gdzies.
A na jakis wypad na trase (glownie wawa-wroclaw, bo ta jest przerabana...) na fotoradary bedzie sie zamienialo ta reklamowa tablice na np. Nowożeńcy
I spokojnie mozna leciec... A jak by policja sie czepila gdzies to mozna mowic ze sie na slub jedzie i juz samochod jest prawie przyszykowany.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
A tablica bedzie sie zmieniac na taka z logo CarComputer, czyli naszej firmy. Na pewno wtedy jako sposob na fotoradary to nie bedzie dobre bo latwo by doszli do nas. Ale glownie chodzi o reklame jak samochod stoi przed uczelnia czy gdzies.
A na jakis wypad na trase (glownie wawa-wroclaw, bo ta jest przerabana...) na fotoradary bedzie sie zamienialo ta reklamowa tablice na np. Nowożeńcy
darekk86 napisał(a): A jak by policja sie czepila gdzies to mozna mowic ze sie na slub jedzie i juz samochod jest prawie przyszykowany.
albo zanim policjant podejdzie zmienić na normalną... chciałbym wtedy zobaczyć minę policjanta

BTW. Czemu zostawiłeś znaczek na zderzaku? Jakoś tam nie pasuje...
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Gratuluje powrotu
Nie bede oryginalny, ale bardzo podoba mi sie kolor rosso corsa. Nawet przez chwile chcialem go miec u siebie, ale jednak zostane przy fabrycznym Z8
Fajny gadzet z ta tablica
Ja chce zrobic cos takiego u siebie, ale z tylu. Efekt bedzie jeszcze lepszy, jak policaje beda jechac za mna
Chociaz rotacyjna tablica z przodu (jak w Goldfingerze) ma wiecej korzysci
Pozdrawiam,
voytecku.
darekk86 napisał(a):I takie parusekundowe odkrycie o co bylo tyle krzyku z ta tablica...
Fajny gadzet z ta tablica
Pozdrawiam,
voytecku.