BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
oj tam jak widziałem Wyrazowo to była opcja że jest ograniczona liczba osób do 30 osób a jak już się okazało że nie ma ograniczeń to już za późno bo teraz to urlopu nie dostane
Pozdrawiam i macie godnie reprezentowc region
bo jak nie to poszczuje karasiem 

Przypominam o spotkaniu organizacyjnym jutro (w Niedzielę) o 12:00 pod TESCO koło gokartów.
ja tez byc juz sobie przypomnienie ustawilem
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
i ja tam bylem udka jadlem cole pilem a co najwazniejsze podstepem karte klubowa odebralem
fajnie ze pojawily sie nowe twarze
co do reszty
to jak zwykle ;p

Dziekuje za przybycie
Milo bylo poznac kolege mjaworsk1 mam nadizeje, ze przyjdzie nam cyklicznie sie spotykac , dziekuje ze pofatygowales sie az z Toronto
Pozdrawiam
Reszt niech pamieta Sobota 23 II godz.4.00 parking TESCO – wyjazd na wykopki ziemniakow i truskawki w Czestochowie. Platne 5 zl/kg.
Reszt niech pamieta Sobota 23 II godz.4.00 parking TESCO – wyjazd na wykopki ziemniakow i truskawki w Czestochowie. Platne 5 zl/kg.
Less roof, more fun

Fiveopac napisał(a):Reszt niech pamieta Sobota 23 II godz.4.00 parking TESCO – wyjazd na wykopki ziemniakow i truskawki w Czestochowie. Platne 5 zl/kg.
Po drodze dołączy do was grupa inwalidzka z Włocławka
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Dziękuję wszystkim za spotkanko
fajnie od czasu do czasu obejrzeć Wasze mordki i poznać kogoś nowego
Pozdrawiam
a wlasnie takie pytanko nikt z nas nie ma CB?? przydalo by sie co nie 
Dzięki bardzo
Napewno jeszcze się zobaczymy... jak dam radę to pojadę z wami 23.02 tak na jeden dzień. jeszcze będe informował..
Pozdro... dla wszystkich
Napewno jeszcze się zobaczymy... jak dam radę to pojadę z wami 23.02 tak na jeden dzień. jeszcze będe informował..
Pozdro... dla wszystkich

Była 323, Była 626 teraz jest Xedos 9 (Miller Cycle Engine)
- Od: 28 sty 2008, 17:41
- Auto: Mazda sprzedana teraz VW Gofer IV
szkodnik_byd napisał(a):a wlasnie takie pytanko nikt z nas nie ma CB?? przydalo by sie co nie
ja biore CB dla mxmena lub tam kogos, my z 88ET tez bedziemy mieli, wiec bedziemy po drodze odmawiac rozaniec 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Piotruś napisał(a):ja mam 2x CB
Piotruś pożycz na wyjazd! Jak możesz oczywiście.
Udostępnię ci Lambo ( yellow ) i akumulator z ładowarką, zrobimy małe wyścigi z 3. autami.
Na pewno nie mamy szans z RX-8 no ale zawsze można spróbować!!
BF3
Witam.
Panowie mam problem odnośnie wyjazdy, zmiana planu co do mojej osoby!
Niestety mam stanowisko funkcyjne, mój kierownik poszedł na chorobowe i siłą rzeczy muszę go zastąpić w ten weekend, siła wyższa.
P.S.
Cytryny mam, jak będę jechał bo roboty to podrzucę o 4. pod Tesco jak chcecie!
Przykro mi niezmiernie z tego powodu, mam nadzieję że odbijemy to sobie, niebawem sezon działkowy, może się wybierzemy na grilla?!
Panowie mam problem odnośnie wyjazdy, zmiana planu co do mojej osoby!
Niestety mam stanowisko funkcyjne, mój kierownik poszedł na chorobowe i siłą rzeczy muszę go zastąpić w ten weekend, siła wyższa.
P.S.
Cytryny mam, jak będę jechał bo roboty to podrzucę o 4. pod Tesco jak chcecie!
Przykro mi niezmiernie z tego powodu, mam nadzieję że odbijemy to sobie, niebawem sezon działkowy, może się wybierzemy na grilla?!
BF3
no to klops ja jade bez madzi
ty nie jedziesz niedobrze niedobrze