12.12.2004 – Spot MazdaSpeed w Białymstoku

Postprzez Globy » 21 lis 2004, 20:36

Witajcie,

zapraszam wszystkich do glosowania i dyskusji w celu urzadzenia spotkania w stolicy Podlasia – Bialymstoku. Jako termin proponuje dwie pierwsze niedziele grudnia. Mysle, ze tym razem mozemy wybrac inne miejsce spotkania niz parking Politechniki. Milo byloby spotkac sie pod salonem w Ksiezynie i przy okazji obejrzec najnowsze modele Mazdy oraz nawiazac kontakt Klubu z dealerem; niektorzy mogli by umowic sie na upustowy przeglad :) Jesli przyszli uczestnicy wyraza taka chec, skontaktuje sie z Ksiezynem. Inna propozycja jest odwiedzenie lotniska Krywlany i male szalenstwa na sniegu, jesli pogoda dopisze. Spotkanie rozpoczniemy o godzinie 11 ze wzgledu na krotki dzien, a o tej porze gielda samochodowa dobiega konca.

Po dyskusjach przy naszych Mazdeczkach proponuje udanie sie na posilek do jakiejs przytulnej restauracji, ale w kwestii wyboru lokalu zdaje sie na mieszkancow Bialegostoku i prosze o propozycje. Ankieta trwa 7 dni, a pozniej sporzadzimy ulotki informacyjne z data spotkania, ktore wspolnymi silami rozdamy w naszych miastach. Do kupienia na spocie beda rowniez naklejki klubowe. Zapraszam do dyskusji.
Ostatnio edytowano 1 gru 2004, 18:58 przez Globy, łącznie edytowano 3 razy
Klubowicz

Od: 24 paź 2003, 22:02
Auto: C140 M120

Postprzez pldiego » 23 lis 2004, 14:42

Proponuje pierwsza niedziele
co do miejsca spodkania to mysle ze dobry plan z tym księzynem (ale oczywiscie nie niedziela bo zamkniete) , A krywlany to chyba nie najlepszy pmysl bo jak wiadomo co niedziele organizowana jest tam gielda samochodowa trwa ona od godziny 6 rano do okolo godziny 12, po giełdzie nie bedzie sniegu :(

Chyba ze wybierzemy inny dzien i zalapiemy sie na ksiezyno a potem odrazu na lotnisko. Np sobota
Forumowicz

Od: 25 paź 2003, 17:36
Auto: Mazda 626GD 90Lpg Elegandzka:)

Postprzez nor » 23 lis 2004, 15:22

Mi pasuje termin i jeden i drugi takze nie bede glosowal aby nie przewazyc szali na czyjas niekorzysc ;)
Plan spota tez jest ok pod warunkiem ze Ksiezyno zgodzi sie na otwarcie salonu w niedziele i mysle ze za nim dotrzemy na gielde to juz bedzie pusto. Wczesniej jak przed 13-ta to nie ma sensu jechac poniewaz bedzie jeszcze zajete przez sprzedajacych udajacych sie do domow :P
Forumowicz

Od: 16 mar 2004, 14:49
Auto: Mazda 3BM
Mazda 6GH

Postprzez poolek » 24 lis 2004, 11:02

Ja mam pewna propozycje.
Jestem w klubie GPA (Grupa Podlaskich Automaniakow), choc nie mam lepek klubowych na aucie.
Co kazda pierwsza niedziele miesiaca spotykamy sie na tzw. ofispotach o godzinie 10.

Co Wy szanowni wlasciciele mazd na to, aby zapoznac sie z naszym klubem ?
Najpierw spotykamy sie na takim "parkingu" przy ulicy 1000-lecia P.P. A pozniej przemieszczamy sie "gesiego" do restauracji McDonald's przy Makro.

Jak pisalem jest to juz nastepna niedziela niedziela miesiaca. Wiec prosze o jak najszybsze wyrazenie opinii na ten temat, poniewaz jeszcze i tak dojdzie poslizg czasowy na rozne uzgodnienia :)

Pozdrawiam !!!

P.S. Nasza strona klubowa to : http://www.gpa.of.pl – podstrona klubowiczow jest mocno nie zaktualizowana. A jak zadacie sobie pytanie skad tyle fiatow CC i SC- to juz wam odpowiadam jest to byly klub uzytkownikow sejcento i cinquecento, a teraz sa tam najrozniejsze auta.
Forumowicz

Od: 27 lip 2004, 22:06
Auto: Mazda MX-3

Postprzez pldiego » 24 lis 2004, 11:46

Ja tylko uznaje swoja marke <glupek2> heeh
Nie zartuje w sumie mi moze byc do was moglbym jeszcze przyjechac, ale jak to te bad toysy to ja podziękuje <jelen>
Zalezy jeszcze ilu nas bedzie bo ja sam nie przyjade :]
A jeszcze czemu nie mozna wejsc na wasze forum?? :|
Forumowicz

Postprzez poolek » 24 lis 2004, 12:14

Haha, u nas nie chodzi tylo o marke ... co o towarzystwo :) Chyba mnie nie zorzumiales ...

Hehe nie nie to nie bad toy'sy <lol> tu ludzie maja wieksze iq :P

To chodzi raczej o zapoznanie obu klubow a nie o takie spontaniczne odwiedzanie nas.
Nie mam zamiaru nikogo przekabacac na inny klub, tyle ze pomyslalem sobie, czemu mielibysmy sie nie znac ? Tak czesto sie wszyscy mijamy na drogach nie wielkiego przeciez Bialegostoku, a sie nie znamy :)

Jesli zaproszenia nie przyjmiecie, to oczywiscie ja sam przyjade na spot mazdaspeed

Na forum mozna wejsc, tylko ze trzeba sie zalogowac <jelen> ;)

Pozdrawiam
Forumowicz

Postprzez pldiego » 24 lis 2004, 12:34

Tak oczywiscie ja nie ma nic przeciwko spokaniu tylko wiesz jezeli ja bym sam przyjechal to troche bym byl zawstydzony bo przecuiez wy sie wszyscy znacie.
Co do tych Toysów to sam wies zo co chodzi zamiast spodkania i pogadania zaczelo by sie od chwalenia swoimi autami a potem stojac na parkingu w mcd wsiadanie w 5 i jada do mcdrive po jednego szejka :P
Dlatego tak sie spytalem
Jezeli bedzie nas conajmniej dwuch to nie ma sprawy i serdecznie dziękuje za zaproszenia.
Napisz nam na forum jezeli bedzies zwiedizla kiedy bedzie spodkanie a my sie do was dostosujemy ;)
Forumowicz

Postprzez poolek » 24 lis 2004, 13:04

Wszystko jest napisane w moim pierwszym poscie i na naszej stronie klubowej <czytaj> :)
Forumowicz

Postprzez Globy » 24 lis 2004, 18:51

Poolek, to by bylo wlasnie 5.12? Ja nie mam nic przeciwko, a spot w Ksiezynie moglibysmy zorganizowac ktorejs soboty 2005. Czy Mazdziarze zgadzaja sie zgrupowac z GPA? W weekend postaram sie zrobic jakis plan informacyjny.
Klubowicz

Postprzez poolek » 24 lis 2004, 19:14

Tak jest ! 5.12.2004. Jesli zechcecie przyjechac, podam blizsze informacje – godzina, dokladne miejsce itp, etc.
Forumowicz

Postprzez Globy » 24 lis 2004, 19:18

OK – ja jestem na tak :) Niech wypowiedza sie jeszcze inni i podaj prosze szczegoly spotkania, ewentualnie skontaktuje sie jeszcze z Toba via mail.
Klubowicz

Postprzez Jano » 24 lis 2004, 21:05

Bardzo chętnie bym przyjechał tylko w tym czasie mam niestety egzaminy i zaliczenia. Nie będe głosował bo żaden termin mi nie pasuje. Pozdrawiam i do zobaczenia na nastepnym spocie.
Protege.rules
http://www.protege.prv.pl http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=5647 Obrazek
Forumowicz

Od: 18 maja 2004, 13:14
Auto: Biała Mazda Protege 1.8 16V-DX SOHC 93' 103KM

Postprzez ad_a » 24 lis 2004, 22:48

hej
super ze ktos pomyslal o naszym miescie..
jestem za <jupi>
ogolnie teraz mam juz wekeendy wolne, wiec z mila ochota moge pomoc w zorganizowaniu spotkania..
nawet dysponuje kawalkiem wolnej przestrzeni obok domu i jesli sprzyjalaby ku temu pogoda.. wieczorkiem zaprosilbym na jakies porzadne ognisko i kielbaske..

z wiela ochota sluze swoja pomoca..

pozdrawiam
:)
Forumowicz

Od: 23 paź 2004, 21:34
Auto: 626 Comprex 97'

Postprzez artisan » 25 lis 2004, 00:03

ja już raz pisałem wtym temacie ale chyba nie wysłalem :( mi bardziej pasuje pierwszy termin i b. fajnie by było gdyby wypaliło z Księżynem,sobota pewnie dlatego byłaby lepsza i lotnisko na Krywlanach wolne, nie wiem tylko gdzie by sie można potem spotkać potem, za bardzo nie znam fajnych knajpek, chyba że Tunel przy Lipowej, pozdrawiam !
pozdrówka z Madziolką w tle
Forumowicz

Od: 1 kwi 2004, 11:38
Auto: Została juz tylko Mazda2 1.4

Postprzez artisan » 25 lis 2004, 00:05

aha nie mam nic przeciw GPA :)
pozdrówka z Madziolką w tle
Forumowicz

Od: 1 kwi 2004, 11:38
Auto: Została juz tylko Mazda2 1.4

Postprzez pldiego » 25 lis 2004, 00:50

ad_a napisał(a):hej
super ze ktos pomyslal o naszym miescie..
jestem za <jupi>
ogolnie teraz mam juz wekeendy wolne, wiec z mila ochota moge pomoc w zorganizowaniu spotkania..
nawet dysponuje kawalkiem wolnej przestrzeni obok domu i jesli sprzyjalaby ku temu pogoda.. wieczorkiem zaprosilbym na jakies porzadne ognisko i kielbaske..

z wiela ochota sluze swoja pomoca..

pozdrawiam
:)

Super!!!! <jupi> Ja jestem za kazdym terminem bede napewno !!!
mowcie gdzie jak i kiedy :D ja an 99,9 % bede :)
Forumowicz

Postprzez fachura » 25 lis 2004, 01:14

W KSIEŻYNIE CZEMU NIE JA SIĘ ZGADZAM TO DOBRY POMYSŁ FACHURA.
Forumowicz

Od: 10 kwi 2004, 20:26

Postprzez poolek » 25 lis 2004, 03:37

Jesli chodzi o nasze wspolne spotkanie obu klubow, to zrobimy je jednak w oddzielnym terminie – nie laczac oficjalnych spotkan klubu MazdaSpeed i GPA.

Co do spotkania dwoch klubow zorganizujemy oddzielny termin pasujacy Wam oraz dla GPA jednoczesnie, moze za pomoca ankiety ?
Co na to Globy ?

Pozdrawiam.
Forumowicz

Postprzez pldiego » 25 lis 2004, 11:45

Co na to Klub ??
Forumowicz

Postprzez Pawko_6 » 25 lis 2004, 15:30

witam

5 jak równiez 12 grudnia mi odpowiada, jesli chodzi o soboty to juz jest gorzej dlatego ja jestem za niedziela, chetnie rowniez wlacze sie w akcje ulotkowa jak to mialo miejsce przy ostatnim bialostockim spocie

oczekuje na dalszy rozwój sytuacji
pozdrawiam
Obrazek
Forumowicz

Od: 5 gru 2003, 15:25
Auto: Mazda6 GJ SkyActiv-G 2.5 '15 SkyPassion
CX-7 Sport EU powered by DISI-tune

Poprzednie auto:
Mazda6 GG L3 '02