Mazda MX-5 NA BP-T '91
Five musisz zmienić teraz gifa w podpisie, bo jeden z obrazków juz nie pasuje 
ravo napisał(a):ihhi five to masz teraz szybszy sprzet od klze
ale jak liczylem czas od 0-100 z rolowanego wychodzi ok 7,5 s.... czy na filmiku ze srodka nie bylo cisniete na maxa?
Mercedes SLK kompressor
- Od: 21 kwi 2006, 11:02
- Auto: Mercedes SLK
promyczek001 napisał(a):ale jak liczylem czas od 0-100 z rolowanego wychodzi ok 7,5 s.... czy na filmiku ze srodka nie bylo cisniete na maxa?
Hehe, ale wnikliwy jestes
Riki napisał(a):Fiveopac gratuluje usmiech turbo.... list chylę czoła oczko
Taką benzynę mógłbym mieć

Less roof, more fun

Po doładowaniu Ciśnienie jest na normalnym poziomie
to mnie cieszy
Five super sprawa naprawde mozna sie ponapalać:P ! jakieś szersze laczki napewno na tył przewidujesz co nie:D? myśle ze czas na 1/4 dzieki temu sie poprawi.. 
Zoom-Zoom!
Fajf, ewidentnie o czymś nie wiemy
...za dobrze to jeździ
haha

Fiveopac napisał(a):Winetou kurde do piatku jestem zajety Jakbys zostal na sobotni wieczor to bysmy uderzyli w palnik
ehhh, w sobote jestem na chrzcinach w toruniu, ale w niedziele na pewno na chwile pojawie sie w bydgoszczy tylko nie wiem jeszcze o ktorej godzinie – jak bedzie to w miare przyzwoicie to zadzwonie
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
W weekend bede walczyl o poprawniejszy AFR za pomocą Druciarstwa Pospolitego (R)
w poniedzialek zobaczymy czy da sie zremapowac seryjny ecu, fajnie by miec juz na Wyrazow poprawnie wystrojony sprzet
Na razie koncze 3 tydzien notorycznego przyspieszania gdy tylko jest do tego okazja. Wyprzedzanie obecnie bardziej przypomina teleportowanie hehe fajnie syknac przy przystanku, ludzie mysla ze neoplan podjechal
Na razie koncze 3 tydzien notorycznego przyspieszania gdy tylko jest do tego okazja. Wyprzedzanie obecnie bardziej przypomina teleportowanie hehe fajnie syknac przy przystanku, ludzie mysla ze neoplan podjechal
Less roof, more fun

Fiveopac napisał(a):ludzie mysla ze neoplan podjechal

Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)