Mazda 323F KF-ZE Ferrari Rosso Corsa
tylny zderzak jest taki jak byl, tylko pomalowany. Jak widac na zdjeciach. A za jakis czas zmieniamy wszystkie zderzaki i progi na cos ciekawszego... Ale jeszcze nie wiem dokladnie na kiedy sie uda to zrobic.
Tylko ten wydech musze teraz koniecznie podniesc, bo wyglada tragicznie :/
Tylko ten wydech musze teraz koniecznie podniesc, bo wyglada tragicznie :/
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
No to wszem i wobec oznajmiam:
MAZDA IS BACK
)))))))))) REAKTYWACJA NR 2
)))
Fotki z dzisiaj, ale robione wieczorem bo dopiero wtedy mazde dostalem. Jutro porobie ladniejsze jak ja ladnie domyje i jeszcze pare rzeczy poprawie.
Teraz nie ma jeszcze tablicy z przodu zamontowanej, wiec jest wielka dziura. Ale jutro sie jakos to zrobi
Komputer juz uruchomiony, tylko deska rozdzielcza jeszcze musi byc naprawiona. Nie ma poduszki pasazera bo okazalo sie ze uzytkownik z naszego forum sprzedal mi, ale niepasujaca... Wiec najpewniej zrezygnuje z niej a zostawie tylko kierowcy. Tam sie zrobi zaslepke i moze monitor wstawi
No i ciagle na 16"
Niestety, zima wrocila, wiec przed zlotem moze w piatek uda sie zalozyc nowe felgi. Ale na zlot musi byc juz cieplo!!
Edit:
A no i jak narazie jednak posluchalem sie coniektorych osob z forum
Nie naklejalem listw na drzwi. Jednak tak wyglada ok
Ale listwy mam pomalowane, wiec jeszcze je poprzymierzam i porobie fotki i wtedy zdecyduje czy beda naklejone czy nie. Ale teraz jest bardzo ok 
MAZDA IS BACK
Fotki z dzisiaj, ale robione wieczorem bo dopiero wtedy mazde dostalem. Jutro porobie ladniejsze jak ja ladnie domyje i jeszcze pare rzeczy poprawie.
Teraz nie ma jeszcze tablicy z przodu zamontowanej, wiec jest wielka dziura. Ale jutro sie jakos to zrobi

Komputer juz uruchomiony, tylko deska rozdzielcza jeszcze musi byc naprawiona. Nie ma poduszki pasazera bo okazalo sie ze uzytkownik z naszego forum sprzedal mi, ale niepasujaca... Wiec najpewniej zrezygnuje z niej a zostawie tylko kierowcy. Tam sie zrobi zaslepke i moze monitor wstawi
No i ciagle na 16"
Edit:
A no i jak narazie jednak posluchalem sie coniektorych osob z forum
Ostatnio edytowano 16 lut 2008, 01:27 przez darekk86, łącznie edytowano 1 raz
Darek jak masz nowy lakier to zapomnij o myjkach automatycznych:) moczenie gąbki w wiaderku z wodą też odradzam:)
będziesz może jutro po południu na Skarbka ?:) to podjechałbym z chęcią po pracy obejrzeć![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
będziesz może jutro po południu na Skarbka ?:) to podjechałbym z chęcią po pracy obejrzeć
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Wiem wiem, myjki odpadaja
Ale chyba ta mazda raz na takiej byla. Tak to reczne jak juz. Ale przerzuce sie teraz na karchery, trzeba sie nauczyc ich obslugiwac wreszcie. No a mycie takiej mazdy to sama przyjemnosc
Teraz jestem w pulawach, bo odebralem mazde i pojechalem do pulaw od razu. W wawie bede w niedziele na noc pewnie. Jutro musze z kumplem sporo rzeczy w samochodzie porobic, zeby przygotowac go jakos do zlotu
Ale w tygodniu mozemy sie gdzies umowic, najwyzej jak bede wracal z pracy albo z uczelni to wpadne pod firme do ciebie. W koncu mam po drodze. Jak ktos krzyknie "adas, zobacz jakie ferrari pojechalo" to mozesz powiedziec smialo "to nie ferrari, to mazda"
hehe
Teraz jestem w pulawach, bo odebralem mazde i pojechalem do pulaw od razu. W wawie bede w niedziele na noc pewnie. Jutro musze z kumplem sporo rzeczy w samochodzie porobic, zeby przygotowac go jakos do zlotu
Ale w tygodniu mozemy sie gdzies umowic, najwyzej jak bede wracal z pracy albo z uczelni to wpadne pod firme do ciebie. W koncu mam po drodze. Jak ktos krzyknie "adas, zobacz jakie ferrari pojechalo" to mozesz powiedziec smialo "to nie ferrari, to mazda"
ja w przyszłym tygodniu mam urlop i chciałbym uniknąć pojawiania się w firmie:P
Mazda będzie tydzień stała chyba, bo musze wpłacić zaliczke na wyjazd do Włoch na narty:D
a tak btw. to przydało by się teraz jakieś czernidło do opon, prawda Globy?
Mazda będzie tydzień stała chyba, bo musze wpłacić zaliczke na wyjazd do Włoch na narty:D
a tak btw. to przydało by się teraz jakieś czernidło do opon, prawda Globy?
Ślicznie tak jak zawsze mi sie czerwony nie podobał to od kiedy miałem swoją stwierdziłem że to jest naprawde super kolor jak jest zadbany lakier a tutaj jest nówka:)fajnie wygląda wszystko w kolorze myśle ze listwy wszystko by zepsuły nie zakładaj!Czekam na koła ale juz mi się bardzo podoba
SPRZDEAM CZĘŚCI MAZDA 323f 323c FORD PROBE TEL.BEZPOŚREDNIO NA PLAC 602600238
- Od: 1 mar 2007, 21:04
- Auto: TOYOTA AVENSIS
do tego samochodu bardzo pasuje ten kolor, gratuluje powrotu autka 
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
ładny wozik silnik tez ma potencjał ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Masz problem z silnikiem Z5 zapraszam do mnie
moja Mazda
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=47780
moja Mazda
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=47780
- Od: 7 lut 2008, 08:58
- Auto: 323fbg, 323f ba 96, 323f ba 97

pięknie wygląda

- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
No wreszcie
W piątek ma być 3C, ale już w sobotę 9C, a w niedzielę 10C
Więc... 18"
darekk86 napisał(a):Ale na zlot musi byc juz cieplo!!
W piątek ma być 3C, ale już w sobotę 9C, a w niedzielę 10C
Więc... 18"
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
ciesze sie ze sie podoba
No na zlot koniecznie 18"! Wiec pogode zamawiamy ladna.
A jest cos takiego jak czernidlo do opon?? W sumie te na 18" sa ladne, ale na te zimowki mozna by cos takiego dac. Ladnie by bylo na sniegu
I 2 nowe zdjecia zrobione przed chwila przed domem. Nie moglem sie powstrzymac

No na zlot koniecznie 18"! Wiec pogode zamawiamy ladna.
A jest cos takiego jak czernidlo do opon?? W sumie te na 18" sa ladne, ale na te zimowki mozna by cos takiego dac. Ladnie by bylo na sniegu
I 2 nowe zdjecia zrobione przed chwila przed domem. Nie moglem sie powstrzymac

- Od: 21 paź 2006, 10:40
- Auto: 323fBA i PuntoII sporting
Daj zdjęcia tyłu tak żeby było widać jak pomalowany jest zderzak.
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B