yesfan napisał(a):Obiegowa opinia o 626 mówi, że to bezawaryjne auto
zależy który model
No i w jakim przedziale wiekowym
www.mazdaspeed.pl
yesfan napisał(a):Obiegowa opinia o 626 mówi, że to bezawaryjne auto
Grzyby napisał(a):nieprawda – dałeś się nabrać na obiegową opinię która jest w 100% błędna
yesfan napisał(a):GFka zajeła w nim zaszczytne 68 miejsce. Na 59 jest megane, na 54 xsara
Hazu napisał(a):Masz dowody na to że tak nie jest?
Hazu napisał(a):To powiedz mi jak te samochody tak się różnią to czemu ASO Mazdy w Lublinie zajmuje się naprawą fordów tym bardziej że 50m dalej jest diler i ASO forda
Riki napisał(a):yesfan napisał(a):GFka zajeła w nim zaszczytne 68 miejsce. Na 59 jest megane, na 54 xsara
i tym sie kierujesz przy zakupie auta?
comeill zapodaj fotki Seataprzyjemne auto... nie wiem jak Toledo (podejrzewam że podobnie) ale Leon prowadzi się jak przyklejony..
ehh... sporo km zrobiliśmy ze znajomymi tym autem.. mam maly sentyment do Niego...
Hazu napisał(a):Grzyby napisał(a):nieprawda – dałeś się nabrać na obiegową opinię która jest w 100% błędna
Masz dowody na to że tak nie jest?
To powiedz mi jak te samochody tak się różnią to czemu ASO Mazdy w Lublinie zajmuje się naprawą fordów tym bardziej że 50m dalej jest diler i ASO forda
Haszcz napisał(a):A chyba powszechnie wiadomo ze francuskie auta do najllepszych nie naleza.
yesfan napisał(a):ten ranking z pewnością jest bardziej obiektywny niż fani marki, którzy dali by się posiekać dla mazdy.
yesfan napisał(a):w sobotę znowu miałem okazję poprowadzić DiTD delektując się hukiem silnika i masażem całego ciała
Haszcz napisał(a):A fak faktem ze GF to Mazdzie nie wyszedl
Riki napisał(a):yesfan napisał:
w sobotę znowu miałem okazję poprowadzić DiTD delektując się hukiem silnika i masażem całego ciała
Zawsze jak mnie bolą plecy to idę do auta na masażyk zeby
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości