Kills on Road & Street
ravo napisał(a):e tam przesadzacie, ja sie moge zalozyc, ze objade Mazda Zuzi b6 bez problemu brii i to bez modyfikacji silnika ale kwestia jest o ile byl by zaklad
Zgadza się – da się objechać za pomocą B6 moje ZE, ale to zależy od tego jaką cześć z wygranej zakładu bym dostał

Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Porek napisał(a):tam niewiem ile ty masz na ćwiartkę,
Pięć kolejek standardowo czyli jakieś 15 sekund a potem bełt
Trusted computing – Yes or No?
U mnie na wiosce pojawiło się jakieś nowe (tzn 14letni zgniot z niemiec) BMW z młodym kierowcą w środku..
niewiem co ja mam że jak widze takiego łebka z tłumikiem typu Magnat czy inna wieś, to zaraz bym chciał wyjść z tej swojej służbowej T4 rki i sie mazdą spróbować..
gówniaż musze przyznać jeździ dość szybko.. ciekaw jestem co tam siedzi..
Jak już zbiorę baty
dam znać 
niewiem co ja mam że jak widze takiego łebka z tłumikiem typu Magnat czy inna wieś, to zaraz bym chciał wyjść z tej swojej służbowej T4 rki i sie mazdą spróbować..
gówniaż musze przyznać jeździ dość szybko.. ciekaw jestem co tam siedzi..
Jak już zbiorę baty

- Od: 10 mar 2007, 17:55
- Auto: 626 GEA 2,0 DOHC
wczoraj dostałem od starej mazdy 626 z silnikiem od próbę 2.2 turbo 150km ale tragedii nie bylo. Jechalem jeszcze z honda 1.5 i-vtec 115km , skopałem start i tak juz dojechaliśmy do mety czyli o przegrana długość ze startu. Ale pocieszam sie bo przed modami od takiego cifa dostalem po pupie i to sporo
-
Pyton162
wygrałeś.... 

V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
Udesky napisał(a):w spalaniu napewno łoł
a kierowcy diesli tylko o jednym w zyciu myślą

Ja po kupnie mojej Madźki,zrobieniu przeglądu,pasków,filtrów itd. spędziłem pół dnia i jakieś pół zbiornika ćwicząc eleganckie starty.I jak na razie mam na koncie 2x Bayerische Motor Werke i Audi A6 2.6 v6.BMW 320 e 36,a druga to była 525 ok 96 r produkcji.Z killa tej drugiej miałem szczególną satysfakcję,bo sytuacja była naprawdę zabawna.Podjeżdża koleś czarną BM-ką z boku jakaś blond małolata.
Pokazuje mu,że spróbujemy do następnych świateł.Koleś kiwnął głową no i jazda.Start mi się wyjątkowo udał,a koleś widać wprawy za bardzo nie miał,bo aż za odcięcie przeciągał.Wyszedłem o dobre póltorej długości przed niego:D Na następnym skrzyżowaniu pytał co mam pod maską.
No i wyszło,że japońskie 167KM bije 192 KM
z Niemiec.Minę miał chłop nietęgą,a jestem pewien,że powiedział lasce:Patrz mała jak BMW bierze wszystko,a tu klops:D

Zapraszam wszystkich miłośników aut japońskich do Klubu Japanese Fanatics. www.japanese-fanatics.com
Miłośnik prawdziwej motoryzacji – wróg pseudo-ekologii
Miłośnik prawdziwej motoryzacji – wróg pseudo-ekologii
- Od: 27 gru 2007, 22:59
- Auto: Były: Mazda 626 2.0 GD
Mazda Xedos 9 KL Manual
Subaru Impreza WRX Sports Wagon GD
Jest: MB E50 AMG
Riki napisał(a):gazownicy to sie zgodzę łoł
etam jak mam zły dzień to mi spali 20 i się nie przejmuje

a skllowałem ostatnio jakieś 626 GE FS na kilometrze dwupasmówki z zakrętami