BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
sluchajcie przmysle sobie jak tam przeglad zrobie czy bede jechal jak by co to moze tez bym robil za pilocika w mydelniczce jak sie tam zmieszcze 
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Siemka!Chętnie się pojawie i będzie to mój pierwszy raz ale patrząc na te fotki to same zarobasy z wypasionymi furkami a nie szare żuczki.Będą jacyś ludzie ze średniej klasy robotniczej?
-
OKOtheONE
OKOtheONE napisał(a):Siemka!Chętnie się pojawie i będzie to mój pierwszy raz ale patrząc na te fotki to same zarobasy z wypasionymi furkami a nie szare żuczki.Będą jacyś ludzie ze średniej klasy robotniczej?
Co proszę?
OKOtheONE napisał(a):Będą jacyś ludzie ze średniej klasy robotniczej?
no jedna ze starszyk mazd w kujawskopomorskim to moja ale za to widze u kolegi zacny silniczek pracuje pod maska
OKOtheONE haha srednia wieku aut w klubie to 17 lat wiec na krezusow raczje nie wygladamy
Spocik zrobimy jakos za dwa tygodnie aby obgadac wyjazd do Czestochowy/Wyrazowa.
szkodnik_byd mysl, mysl byle intensywnie i z dobrym skutkiem

Spocik zrobimy jakos za dwa tygodnie aby obgadac wyjazd do Czestochowy/Wyrazowa.
szkodnik_byd mysl, mysl byle intensywnie i z dobrym skutkiem
Less roof, more fun

No to jesteśmy umówieni!I sorki za określenie zarobasy,nikogo nie chciałem urazić.Prosiłbym kogoś z was o danie mi cynka ze dwa dni wcześniej na gg 2987553 bo jestem nowy na tym forum i jeszcze się motam jak dziki rex a nie chciałbym zeby mi przepadła taka zabawa.Pozdrówka!
-
OKOtheONE
Hehe!Szkodnik masz racje,silniczek siedzi pod maską nie mały
Dwa tygodnie temu sprzedałem Mazde 323 1.3 v16 i chciałem kupić Corrado ale trafiła się taka okazja i za mniejszą kasę jak za Corrado kupiłem tą Mazde 1.8GT a roczniki są zbliżone bo Corrado przeważnie były w rocznikach 92.Ale teraz powiem szczerze,że zakochałem się w Japońskich furkach!Bez porównania jest przesiadka z 1.3 do 1.8!Teraz mam 131kucyków w surowym stanie a chcę się troszkę z nią pobawić i jeszcze podkręcić te kucyki 
-
OKOtheONE
Fiveopac napisał(a):aha srednia wieku aut w klubie to 17 lat wiec na krezusow raczje nie wygladamy
Oj...Five ..Wozisz sie nowiutką RX-8, na chromach, zrobioną na F&F i do tego z napędem elektrycznym i takie teksty piszesz

RX-7 FD3S Innocent Blue:
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
Boris86 napisał(a):Fiveopac napisał(a):aha srednia wieku aut w klubie to 17 lat wiec na krezusow raczje nie wygladamy
Oj...Five ..Wozisz sie nowiutką RX-8, na chromach, zrobioną na F&F i do tego z napędem elektrycznym i takie teksty piszesz
Kolega ze skromności tak napisał, przecież wiemy wszyscy!!
BF3
piotr_szp napisał(a):Kolega ze skromności tak napisał, przecież wiemy wszyscy!!
Hehe dowcipy sie was na starosc trzymaja
SRTB organizuje spot wiosenny – sobota 9. 02. 2008 – godz.12.00 pod Tesco.
Mozna by sie zusamen spotkac. Chętni?
Less roof, more fun

karaś napisał(a):weekend w poznaniu, tak wiec dupa
Karas w poznaniu? Czyzbys cos zgluszał?
piotr_szp napisał(a):Do 14 w pracy, co najmniej. Szkoda!!
No to urlop/chorobowe
mily200 napisał(a):egzamin będę pisac do 12.45 jak się szybko nie rozjedziecie to może zdąże zeby z tą średnią to five troche żeś przesadził język
i tak cie wywala wczesniej za sciaganie

Less roof, more fun

Piotruś w Gdańsku z tego samego powodu, co karasiewicz
karaś od razu przechodzi do konkretów
karaś napisał(a):Pawelku, musialbym miec Twoj charakter, zeby zgluszac wszystko co sie rusza
karaś od razu przechodzi do konkretów
ech chlopaki jadace na zlot moze jakos pokoje obok siebie zamowimy jak piotr chce spac z karasiem to ja biore pawla
do pary
szkodnik_byd napisał(a):ech chlopaki jadace na zlot moze jakos pokoje obok siebie zamowimy jak piotr chce spac z karasiem to ja biore pawlado pary
Pogadam z brii'siem