Kazdy moze miec dzien gorszy i lepszy.
Po prostu cos mu na glowe padlo i pogiol Ci podloge – Tobie sie wszystko udaje na tip top
Trzeba byc wyrozumialym dla czlowieka – jak cos sie popsuje to sie da naprawic
Wszystko mozna zrobic.
Masz racje wiele jest osob, ktore robia na odpiernicz sie. Ale jak z nimi szczerze porozmawiasz i przedstawisz jak Ty dbasz o samochod i o co Ci chodzi to nie widze problemu.
Sam mialem taki przypadek, kiedy musialem dlugo i cierpliwie tlumaczyc czlowiekowi o co mi chodzi (to jest bardzo dobry fachowic tylko czasem chce szybko robote wykonac i pomija szczegoly), fakt, ze byl zly bo musial drugi raz robic tak jak ja chcialem, ale nastepnym razem juz czlowiekowi nie musialem mowic o co mi chodzi – po prostu jak mnie widzi i otrzymuje ode mnie samochod (polecam go innym) to wie jak ma sie nim zajac
Gdybym wszystkich zaczol opierniczac za ich zla robote to w koncu zylbym na pustyni z dala od ludzi

Wystarczy szczera rozmowa – tak do tej pory bylo w moim przypadku.
To nie znaczy, ze kazdemu wierze i ufam, sam wybieram sobie osobe, ktora ma mi autko robic – chce go troche poznac jak robi i jak sie zachowuje (ogladam jego warsztat) i dopiero jak mi odpowiada jego otoczenie (robota) moge mu powierzyc moj skarb
pozdrawiam