lukaszek323f napisał(a):no i co w zwiazku z tym ?
to że ktoś moze sobie je kupic
Ja nie kupie bo brak kasy + boje sie ze po kilku dniach jezdzenia zderzak byłby popękany od parkowania na krawężnikach
www.mazdaspeed.pl
lukaszek323f napisał(a):no i co w zwiazku z tym ?
GT NEMESIS macius
GT NEMESIS macius napisał(a):to jest to co pasuje do efki i jak widac to troche kosztuje nie tak jak te wasze komplety zderzakow za 500pln
to jest to co pasuje do efki i jak widac to troche kosztuje nie tak jak te wasze komplety zderzakow za 500pln
Fiveopac napisał(a):Palkersonie nie pisal, to jego madzia jest calkiem sympatyczna.
makoshark napisał(a):Panowie nie ma sie chyba co przejmowac tym typem, jestem ciekawy jaki by jego poprzedni samochod?
maluch http://www.virango.pl/files/images/rs0001.jpg
makoshark napisał(a):Palkerson nie bylo Ciebie ostatnio w poznaniu?? pod moim blokiem stala bardzo podoba f, nie pamietam dokladnie bo sie nie przygladalem za bardzo a jak juz chcialem sie przypatrzec to madzia pojechala.
GT NEMESIS macius napisał(a):mam efke ktora na zlotach tuningowych jest wyrozniana
GT NEMESIS macius napisał(a):mi sie nie podoba i juz wam sie nie podoba to co ja mam ok
Palkerson napisał(a):nie nie puki co jeszcze nie miałem nic do załatwienia w poznaniu a szkoda bo podobno fajne miasto
makoshark napisał(a):a szkoda, miasto b. fajne tylko trzeba odpowiednie rewiry odwiedzac
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje