KIELCE – spotkania regionalne
Niestety ale ja nie przybede auto na warsztat wtoczyłem i do wiosny będzie remontowane ale może wpadne ikarusem
Pozdrowionka dla wszystkich.
Pozdrowionka dla wszystkich.
- Od: 18 lip 2007, 16:07
- Auto: 323f 2.0 DITD BJ
Sorki, niestety dzisiaj się nie pojawię.
1 primo – pogoda (jestem trochę kaszlący)
2 primo – mam jeszcze trochę roboty przed wyjazdem jutrzejszym :/
Banana też nie będzie dzisiaj.
Może za tydzień będzie lepsza pogoda i ciut więcej czasu.
1 primo – pogoda (jestem trochę kaszlący)
2 primo – mam jeszcze trochę roboty przed wyjazdem jutrzejszym :/
Banana też nie będzie dzisiaj.
Może za tydzień będzie lepsza pogoda i ciut więcej czasu.
Hmmm, czy po ostatniej wtopie ktoś przyjedzie w ten weekend?
Ja będę raczej w Kielcach, jest szansa że w niedzielę będzie nawet ładnie – to może?
Kto sie pisze?
Ja będę raczej w Kielcach, jest szansa że w niedzielę będzie nawet ładnie – to może?
Kto sie pisze?
uKaNiio napisał(a):ostatni moment przed sprzedażą Madzi:(
ooooooooooooooo
uKaNiio napisał(a):Zjawię się
to ekstra
Proponuję niedzielę ale ok. 18
Serwus
No ja juz po walkach Sesyjnych – wygrane nawet
Ze wracam znow do zycia MSK
ale niestety w niedziele mi sie nie uda
no chyba ze jakos ale nie obiecuje ... nastomiast na nastepnym w jakims spoko terminie sie zjawie
Pozdrawiam
ps przemowilem mozecie juz siasc
i Wlasnie Bananus spytal sie mnie nawet widze ze jedzie na zlot do czestochowy musze zobaczyc jak bede stal z kasa ale nie mam planow ze chetnie sie wybiore smiga ktos jeszcze ?
iiiii zapomniana sprawa łe
macie ze mna
Tak jest hamownia w Kielcach Narescie
co prawdaw wiem od znajomego ale za shamowanie auta biora 100 zł jak ekipa 5 aut to juz po 80 zł ! Co jescze ta pod opatowem jest podobna cenowo
...
tylko minus bo to jest ta hamowania w CK jest bez obciazeniowa ze wiadomo jak jest z jej wynikami lekko sprzeczne dla niektorych ale jak ktos chce sobie poprawic humor to mozna sie przejechac .. 5 aut to chyba nie bedzie problem
No ja juz po walkach Sesyjnych – wygrane nawet
Ze wracam znow do zycia MSK

Pozdrawiam
ps przemowilem mozecie juz siasc
i Wlasnie Bananus spytal sie mnie nawet widze ze jedzie na zlot do czestochowy musze zobaczyc jak bede stal z kasa ale nie mam planow ze chetnie sie wybiore smiga ktos jeszcze ?
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
iiiii zapomniana sprawa łe
Tak jest hamownia w Kielcach Narescie

tylko minus bo to jest ta hamowania w CK jest bez obciazeniowa ze wiadomo jak jest z jej wynikami lekko sprzeczne dla niektorych ale jak ktos chce sobie poprawic humor to mozna sie przejechac .. 5 aut to chyba nie bedzie problem
Mazda 6 User :)
- Od: 18 wrz 2007, 21:32
- Auto: Mazda 6
Mauvais napisał(a):Kto mi wytlumaczy gdzie jest kck??
przecież trafiłeś
No i po spotkaniu
Mimo zimna nawet sporo nas było.
2 x 323 F BA
1 x 323 S BA
1 x 323 BG
1 x M6 GY
1 x Skoda Fabia
Pogadaliśmy, szóstka miała jazdę próbną (tak żeby potencjalnego mazdowicza ze Skody przekonać do autka), zmarzliśmy, pocykali zdjęcia (nie wszyscy bo co niektórzy przyjechali z aparatem bez karty

Pozdrowionka dla wszystkich
trafilem trafilem i bylo bardzo przyjemnie:) Tylko ta pogoda... Brrr ale zmarzlem cala droge do ostrowca nie zdjalem kurtki:Pa zdjecia wrzuce na fotosika i link zamieszcze ale nei wiem czy dzisiaj bo nie chce mi sie isc do samochodu po aparat:P Pozdrawiam 
Nie ważne co myślisz... ważne co mówisz ;)
- Od: 18 sty 2007, 19:07
- Auto: 323 (BG)'92 1.6 16v