Madzie znów dominują. Polecam artykuł w dzienniku:
http://www.dziennik.pl/auto/article1143 ... wiata.html
a jakie są wasze doświadczenia
(mam nadzieję, że nic nie poplątałem, bo to mój pierwszy post i tym samym nie naraziłem się moderatorowi)
www.mazdaspeed.pl
Grzyby napisał(a):Jak widać decyzja o rezygnacji z montażu M2 w Hiszpanii wyszła firmie na dobre
Grzyby napisał(a):Hiszpańską pracę najlepiej określił mój kumpel (pół kubańczyk) – fiesta maniana
Maciej Loret napisał(a):Gdyby podzielili na normalne i diesle, to normalna "6" też by była z '2" i "3"...
Grzyby napisał(a):Maciej Loret napisał(a):Gdyby podzielili na normalne i diesle, to normalna "6" też by była z '2" i "3"...
jakieś dowody?
Riki napisał(a):Maciej Loret napisał(a):Gdyby podzielili na normalne i diesle
A to diesle są nienormalne?
Maciej Loret napisał(a):Szkoda, że nie ma więcej beznyniaków na forum
Maciej Loret napisał(a):No chyba nie normalne?
Grzyby napisał(a):Maciej Loret napisał(a):Szkoda, że nie ma więcej beznyniaków na forum
Fakt – niewiele ich tutaj
Ale myślę że to po prostu ze względu na to, że diesli jest więcej.
Grzyby napisał(a):Maciej Loret napisał(a):No chyba nie normalne?
![]()
A pierwsze silniki spalinowe to były klekoty czy "normalne" ?
Riki napisał(a):ciekawa dyskusja
Maciej Loret napisał(a):Nie wiem
Maciej Loret napisał(a):Ale chyba ich nie montują w samochodach?
Grzyby napisał(a):Riki napisał(a):ciekawa dyskusja
jak zwykle z udziałem Macieja
Maciej Loret napisał(a):Dobrze, że nie ma zlotów benzynowych "6", bo wyglądałyby chyba tak:
Siedzi trzech gości na krzyż, gapią się na siebie, parę kawałów powiedzą, wypiją po piwie... i nagle... jednemu się przypomni coś, gdzieś, w bardziej nie określonej przeszłości... i krzyknie: TAK!! Pamiętam! Jak pięć lat temu żarówka w bagażniku mi się przepaliła... Te "6", to jednak awaryjne są...
Grzyby napisał(a):A pierwsze silniki spalinowe to były klekoty czy "normalne" ?
Maciej Loret napisał(a):Dobrze, że nie ma zlotów benzynowych "6", bo wyglądałyby chyba tak:
Siedzi trzech gości na krzyż, gapią się na siebie, parę kawałów powiedzą, wypiją po piwie... i nagle... jednemu się przypomni coś, gdzieś, w bardziej nie określonej przeszłości... i krzyknie: TAK!! Pamiętam! Jak pięć lat temu żarówka w bagażniku mi się przepaliła... Te "6", to jednak awaryjne są...
mineła godzinaMaciej Loret napisał(a):Czy to przypadek, że mój dowcip śmieszy tylko właścicieli normalnych samochodów?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości