Kogo widziałem / widziałam
Widziałem dzisiaj ok godziny 13,30-14,00 na ul. Korkowej 626 Cronosa TCO.....Paweł to juz skrzynię naprawiłes?
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Pozdrowienia dla JackaB, ktorego "kaczuszke" widzialem 18 listopada ok. 11 w W-wie, ale nie wiem jaka to byla ulica 
A Ja dzisiaj widziałem Radka Połecia... w sklepie samochodowym 

"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
Ostatnio widziałem Kolege niewiem czy jest w klubie ale ma Niebieska Premacy delikatnie ospojlerowana
Pod warszawa na Puławskiej pedzil jak szalony i mnie nawet niezauwazył
A przy okazji pania w Niebieskiej mx3 ale nieklubowej:–(
Pod warszawa na Puławskiej pedzil jak szalony i mnie nawet niezauwazył
A przy okazji pania w Niebieskiej mx3 ale nieklubowej:–(
Minister infrastruktury ostrzega:
Kierowco! paląc gumy na szosie popierasz Samoobrone:–)
Fiat :–)
Kierowco! paląc gumy na szosie popierasz Samoobrone:–)
Fiat :–)
- Od: 17 lis 2003, 01:14
- Auto: Fiat Brava1,6
Chrysler Sebring 2,7Lxi
Koleś napisał(a):Ostatnio widziałem Kolege niewiem czy jest w klubie ale ma Niebieska Premacy delikatnie ospojlerowana
MaG.
14:12, Warszawa, ul. Ordynacka – widzialam (juz chyba po raz drugi w tej lokalizacji) czerwona 323F BA bez listew bocznych nr rej. WI 54373 – czy to klubowa? (brak znakow charakterystycznych dla klubu)
323f Lantis BA '96 >> Honda Civic SE Sport '02 >> Mercedes A-Klasa >> Moze nastepna będzie trójka..., eh!
- Od: 9 wrz 2004, 09:56
- Auto: Mercedes A-Klasa 150 '08
A ja widzialem dzis o godzinie 16.45 na ul. Dzialkowej Efcie Krasnala jak stała sobie na parkingu
Wlasnie wracalem z media na pieszo. Poznalem ja po tej duuzej naklejce na szybke
,bo jush troszki ciemno bylo.
Pozdrawiam Michał
Pozdrawiam Michał
Ostatnio edytowano 24 lis 2004, 16:20 przez Riki, łącznie edytowano 1 raz
spotkalem dzis wisniowa klubowa 626 niestety byla po spotkaniu z przyczepa naszczescie po wymianie kola i podwiazaniu zdezaka odjechala o wlasnych silach
pozdro dla wlasciciela i nie ochszaniaj za bardzo ojca poprostu nie pokleilo
do ryk wylklepiesz

do ryk wylklepiesz
- Od: 22 maja 2006, 22:36
- Auto: 929 HB 2.0 benz
durca napisał(a):Wczoraj około 18 w MAKRO Ząbki zielona 323 z podkładką Michalczyk i na spojlerze malutka naklejka AutoJaksa. Ustawiłem się bardzo blisko.
To bylem ja:) pozdro!