Pawnik napisał(a):A jak ma reagować jeżeli gniazdo zmieniarki jest wolne...![]()
Od 2005 r. ( polift ) powinno chodzić bez lutowania, acz póki nie podłączysz to się nie dowiesz ....
No tak, pewnie masz rację...

www.mazdaspeed.pl
Pawnik napisał(a):A jak ma reagować jeżeli gniazdo zmieniarki jest wolne...![]()
Od 2005 r. ( polift ) powinno chodzić bez lutowania, acz póki nie podłączysz to się nie dowiesz ....
Pawnik napisał(a):Maciej Loret napisał(a):Pawnik napisał(a):A jak ma reagować jeżeli gniazdo zmieniarki jest wolne...![]()
To po cholerę piszą, że lutować trzeba w modelach od października 2003?
zapytaj sie Chińczyków....., ja lutowałem, wy lutujecie, oni lutują ....,
There are at least two versions of Panasonic (Matsusita) Head Unit on the market. If your Mazda6 is purchased on or after Jan.2004 chances are Head Unit does not recognize XCarLink.
Piogron napisał(a):Problemem wydaje mi się tylko demontaż radia, żeby nie połamać zadnych zaczepów przy demontownaiu konsoli.
Piogron napisał(a):Problemem wydaje mi się tylko demontaż radia, żeby nie połamać zadnych zaczepów przy demontownaiu konsoli.
Pressing DISC+/DISC- will put the XCarLink unit in "playlist mode." Each 'disc" references a different playlist. EX2 represents the first playlist on your iPod. EX3 represents the second playlist, and so on and so forth, up to EX0, which represents the ninth playlist.
While in playlist mode:
The iPod screen will read "ok to disconnect" and the user interface can not be used. The numbers following EX2,EX3 etc. represent the track number within that playlist. For example, EX2:57 would mean that the XCarLink is currently playing the 57th song on the first playlist. If you have many songs on your playlist, the digits following the colon may flash between two different numbers. For example, if the 285th song on the playlist was being played, the digits would flash 2 followed by 85 since there are only two digits available.
eof napisał(a):w mojej szóstce nie ma takiego zaczepu trzymającego schowek – samo zdjęcie teleskopu z prawej strony nie wystarczy. Coś jeszcze trzyma – ktoś wie jak to ustrojstwo wyjąć? nie chciałbym połamać jakichś plastików...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje