Podgrzewane lusterka – jak sprawdzić czy są?
Strona 1 z 1
Witam,
nie wiem czy mam podgrzewane lusterka czy też podgrzewanie nie działa. Jak to sprawdzić? Co sprawdzić, etc...
Please help!
Mazda 626 GF DiTD, rok 98. (comfort, w konsoli mam pokrętła a nie przyciski).
nie wiem czy mam podgrzewane lusterka czy też podgrzewanie nie działa. Jak to sprawdzić? Co sprawdzić, etc...
Please help!
Mazda 626 GF DiTD, rok 98. (comfort, w konsoli mam pokrętła a nie przyciski).
- Od: 31 sie 2007, 11:58
- Auto: Mazda 626 GLX, 2.0 DiTD, 1998r
zmocz lusterka boczne i tylnią szybę po czym włącz ogrzewanie tylnej szyby. Lusterka boczne schną tak od środka, ogrzewane jest jakieś 80% pow.lusterka.
- Od: 3 lip 2013, 22:26
Witam!Po włączeniu ogrzewania lusterka po chwili powinny się zrobić ciepłe.Sprawdź czy w kabinie masz bezpiecznik (trzecia linijka od góry,pierwszy z prawej 10 A).Pozdrawiam
Diagnostyka komputerowa vcds: audi, vw, skoda, seat. Kołobrzeg i okolice, Świdwin i okolice.
RF2A
Kiedyś będzie M 3 może M 6
Jak raz kupisz Mazdę to już nigdy nie zamienisz jej na inną markę
Mogę polecić dobrego mechanika z Redła (okolice Świdwina i Połczyna Zdroju) oraz z Piły
RF2A
Mogę polecić dobrego mechanika z Redła (okolice Świdwina i Połczyna Zdroju) oraz z Piły
U mnie wyczułem.
Diagnostyka komputerowa vcds: audi, vw, skoda, seat. Kołobrzeg i okolice, Świdwin i okolice.
RF2A
RF2A
alf28 napisał(a):ja je macałem jak było -15
Witam!Ja jak było + 5.
RF2A
RF2A
topik napisał(a):Po włączeniu ogrzewania lusterka po chwili powinny się zrobić ciepłe
alf28 napisał(a):tego ciepła nie wyczujesz
E tam. Czuć ciepełko. Może nie od razu, ale na pewno po 2-3 minutach. Jest to chyba najszybsza metoda na ustalenie, czy podgrzewanie jest sprawne.
the right man in the wrong place...
Ale problem w tym, ze ja nie wiem czy w ogole mam podgrzewane lusterka
i o to biega: jak to sprawdzic. Martwi mnie opinia Rikiego wiec moze znajdzie sie ktos z taka sama Madzia i powie....
najprostrzą metoda będzie rozebranie lusterka, jak nie masz ich elektrycznych i bedą podłączone jakieś kable oznacza że jest ogrzewanie :–) jak masz elektryczne to posprawdzaj napięcia czy pojawia się jakieś "nowe" po właczeniu ogrzewania ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 22 gru 2007, 00:55
- Auto: MX-3 1.6 16V 96r. + LPG
chyba ci nie powie ,miałem wymieniane lusterko w ASO dobierane po nr.vin i teraz mam jedno podgrzewane . także w razie czego zawsze idzie wymienić,bo to całkiem fajna sprawaTomszyn napisał(a): jak to sprawdzic. Martwi mnie opinia Rikiego wiec moze znajdzie sie ktos z taka sama Madzia i powie....
i znowu piękny słoneczny dzień
- Od: 1 lip 2006, 10:20
- Auto: 6 2.0i . i 323f BA z5
dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam 
Strona 1 z 1