Gdzie pracują Mazdowicze?
marek napisał(a):budynki i takie tam
masz uprawnienia czy tylko rysujesz
jak to mawiają moi bossowie za granicą "price is not an issue"
czy jakoś tak
a, że najdroższe......no cóż – nie mam innego wyjścia jak się zgodzić i ubolewać nad swoim losem
hehe, aż dziw bierze, że taki obrót robimy i jednak w większości przypadków walka toczy się jedynie między nami a
Hormann'em
a co do przepłacania za bramy – ja na szczęście obsługuje duże firmy GW typu Strabag, Skanska, Polimex-Mostostal – i nie muszę im uświadamiać, że myśląc tak jak Ty są w błędzie
a, że najdroższe......no cóż – nie mam innego wyjścia jak się zgodzić i ubolewać nad swoim losem

a co do przepłacania za bramy – ja na szczęście obsługuje duże firmy GW typu Strabag, Skanska, Polimex-Mostostal – i nie muszę im uświadamiać, że myśląc tak jak Ty są w błędzie
Główno-dowodzący LOŻY VIP'ów
- Od: 25 sie 2004, 12:23
- Auto: Passat B7
P0L4K napisał(a):ja na szczęście obsługuje duże firmy GW typu Strabag, Skanska, Polimex-Mostostal – i nie muszę im uświadamiać, że myśląc tak jak Ty są w błędzie
nie – poprostu nie dotarł o nich sprzedawca innych bram który umie sprzedać.
i najważniejsze trzymać takie relacje, aby GW nie musiał szukać innych dostawców :–) poza tym na szczęście jest dużo powodów dla których warto jednak przepłacić za bramy, ale to dłuższa historia i rozmowa
w skrócie – niejednokrotnie dzwonią klienci którzy wpierw kupili co innego (tańszy shit ) a teraz są zdesperowani, żeby znowu płacić za coś co już mają – i to dużo wyższą cenę niż poprzednio. Oczywiście nie mówimy o pojedynczych tematach z małymi bramami, jeszcze ręcznymi – bo w coś takiego staramy się nie "wchodzić"
faktem jest też, że małe firmy nie pchają się w duże tematy ( gdzie możemy dawać lepsze ceny) z prostego względu – brak mocy przerobowych, a nie daj Boże, żeby specyfikacja była jakaś dziwna i tzw. non standard – na takich tematach w 99% my jesteśmy
lubimy sobie życie utrudniać hehe
ale OT
chyba powinniśmy się na gg przenieść
w skrócie – niejednokrotnie dzwonią klienci którzy wpierw kupili co innego (tańszy shit ) a teraz są zdesperowani, żeby znowu płacić za coś co już mają – i to dużo wyższą cenę niż poprzednio. Oczywiście nie mówimy o pojedynczych tematach z małymi bramami, jeszcze ręcznymi – bo w coś takiego staramy się nie "wchodzić"
faktem jest też, że małe firmy nie pchają się w duże tematy ( gdzie możemy dawać lepsze ceny) z prostego względu – brak mocy przerobowych, a nie daj Boże, żeby specyfikacja była jakaś dziwna i tzw. non standard – na takich tematach w 99% my jesteśmy

ale OT

Główno-dowodzący LOŻY VIP'ów
- Od: 25 sie 2004, 12:23
- Auto: Passat B7
marek napisał(a):mam ludzi od podpisywania
ja też, zapytałem bo myślałem że coś od czasu do czasu ci podrzucę

Kozikov napisał(a):latam na Hondzie CBR900RR
Zapraszam do wątku o motocyklach w To&owo
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.