Nie patrzylem dokladnie na ta klapke u mnie, w poniedzialek sprawdze. Bo glupio jak bedzie cos popekane :/
No a w tamtej mazdzie progi sa tragiczne faktycznie. No i spojler. Ale jakos tak ogolnie calkiem fajnie wyglada
www.mazdaspeed.pl
darekk86 napisał(a):No a w tamtej mazdzie progi sa tragiczne faktycznie. No i spojler. Ale jakos tak ogolnie calkiem fajnie wyglada usmiech
o kurde za tą kase to sobie odpicujesz fure na błysk z nowym lakierem po profesjonalnemudarekk86 napisał(a):Dostalem odszkodowanie na konto usmiech 9600zl
darekk86 napisał(a):A pomalowac moze byc chyba ciezko. No ale kto wie...
darekk86 napisał(a):Bo nie wiem dokladnie co tam mozna pomalowac a czego nie.
darekk86 napisał(a):Bo kombinuje jak tu wypolerowac klosze lamp, no ale narazie nie mam za bardzo pomyslu :/
darekk86 napisał(a):Czy dlugie swiatla musze lepiej swiecic niz drogowe??
marcinkosky napisał(a):kiedyś widziałem że ktoś wrzucał foty 323f BA z czarnymi lampami przednimi ale niestety nie pamiętam nicka tej osoby...darekk86 napisał(a):Bo nie wiem dokladnie co tam mozna pomalowac a czego nie.
wydaje mi się że może być podobne rozwiązanie jak mx6 czy 626 tzn. po rozklejeniu lampy (zdjęciu klosza) odkręcić (chromowany) element który mocowany jest na małych śrubkach... zmatować, pomalować, złożyć i cieszyć sie efektem, który będzie identyczny (tak mi się wydaje) jak te z allegro. Bo oprócz tego to nie bardzo jest co pomalować...
kurde ale zakręciłem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości