To bajka....jarek_323C napisał(a):Już załatwiłem sprawę w Pruszkowie
Kogo widziałem / widziałam
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
dzis kolo 14,na bazarku w piasecznie, widzialem czerwona efke BG z podkladkami klubowymi. zatrabilem ale kolega nie odpowiedzial, za kierownica siedzial jakis pan w wieku kolo 50...
B.E.N.D.E.R.:
Biomechanical Electronic Neohuman Designed for Exploration and Repair
Biomechanical Electronic Neohuman Designed for Exploration and Repair
- Od: 29 mar 2004, 16:53
- Auto: EC K8 '93 (czarna strzala :)
a ja dzisiaj widziałem 121 zieloną rej. WJ xxxxx albo WL xxxxx na podkładkach klubowych, ale gdzie............................
.....w Kazimierzu Dolnym
.....w Kazimierzu Dolnym
Nie czuć, że przyspiesza – tylko jakoś inni stoją zamiast jechać
V6 – no more questions...
V6 – no more questions...
- Od: 27 maja 2004, 20:02
- Auto: 323F (BA) – 2.0 V6 GT
Widziałem Krasnala.....w Kazimierzu Dolnym
i o godzinie 19;00 na Grochowskiej zieloną 323F BA .

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Spotkałem sie dzisiaj z Ostrym
fajnie jeździ ta jego MX-6 I generacji, na prawdę śmiga aż miło 
Pozdrowienia
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
- Od: 27 maja 2004, 10:00
- Auto: MX-3 1.8 V6 wersja USA '92
Morder napisał(a):Dzisiaj (niedziela) widziałem granatowego xedosa 6 z naklejką na szybie pod Kościołem w Białymstoku
A to ja wiem kto to.
" A ty Morder bys wpadł do mnie do horrorwodu jak bys byl w białym na pogawędke:P"
- Od: 25 paź 2003, 17:36
- Auto: Mazda 626GD 90Lpg Elegandzka:)
Morder napisał(a):Dzisiaj (niedziela) widziałem granatowego xedosa 6 z naklejką na szybie pod Kościołem w Białymstoku
Ja chyba tez wiem kto to byl
Szkoda, ze sie nie spotkalismy
Ostatnio edytowano 15 lis 2004, 08:44 przez nor, łącznie edytowano 1 raz
pldiego napisał(a):Siemanko
A ja widzialem jakiegos klubowicza na skrzyzowaniu Sienkiewicza i piułsudzkiego w Białymstoku
Zielona madzia, troche szybko przechechal zel zdązylem z=uwazyc mała naklejke klubowa. Dopiero puzniej sie zorjentowalem jak zatrąbił do mnie
U nas w miescie zadko sie spotyka kogos z klubu
Pozdraiwam
To pewnie byl poolek swoja mx3
W niedziele na trasie Warszawa-Lublin widziałem czarną 323F BA fajnie ospojlerowana i z duuuużą antena (chyba CB) KTO TO BYŁ
?? ktoś widział taką Efcie
Mniam GTR
1,3 bara to brrrrrr jedyne 300KM
Przed chwilką pod Promenadą widziałem 626 GE nr. rej. WE 2220A czy cos takiego oczywiscie z podkładkami klubowymi.....
Godzina 16:40 – Czerwona MX-6 zaparkowana al.Jerozolimskich, na tylnej szybie naklejka z białym napisem
Godzina 17:05 – Czerwona MX-6 przejeżdżająca przez skrzyżowanie Fieldorfa i Bora Komorowskiego, za kierownicą gość, pasażer to dziewczyna, blachy WX
Godzina 17:05 – Czerwona MX-6 przejeżdżająca przez skrzyżowanie Fieldorfa i Bora Komorowskiego, za kierownicą gość, pasażer to dziewczyna, blachy WX
MX-6 – Streets will never be the same...
はやい マツダ〪
はやい マツダ〪
- Od: 12 sty 2004, 13:35
- Auto: MX-6