P.S.: Zobaczcie jak jest "opatulony" akumulator w Passacie

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Nie jestem właścicielem Passata czy Mazdy, tak dla ścisłości
www.mazdaspeed.pl
Mali napisał(a):P.S.: Zobaczcie jak jest "opatulony" akumulator w Passacie!
Mali napisał(a):Aha spójrzcie na teleskopy podnoszące maskę... Mazda ich nie ma![]()
Mali napisał(a):Wnioskuje po twojej wypowiedzi, że chyba nigdy nie miałeś okazji jeździć lub przynajmniej siedzieć w aucie klasy premium, ponieważ [...]
Mali napisał(a):Zobaczcie jak jest "opatulony" akumulator w Passacie! Aha spójrzcie na teleskopy podnoszące maskę... Mazda ich nie ma
![]()
)
Mali napisał(a):Czy napisałem, że Passat to klasa premium
Mali napisał(a):Nie wiem jak wy, ale uważam, że do poziomu wykończenia Passata naprawdę dużo brakuje Maździe, również Mondeo, chodź różnica jest mniejsza. Jeździłem tymi autami w jednakowym czasie i tapicerka, faktura plastiku, czy wykładzina bagażnika była o klasę wyższa w VW niż w Maździe i nikt mi nie wmówi takich bzdur, że Mazda jest lepiej wykonana.
Maciej Loret napisał(a):O ile spasowanie elementów w tak starym aucie było nienaganne, to już jakość użytych materiałów mogła wołać o pomstę do nieba (oczywiście w tej klasie) – choćby elektr. sterowanie szyb niemal identyczne jak w Corolli (a może i wręcz to samo)...
Globy napisał(a):PS. Z mojego odbioru polityki marketingowej obydwu marek, tj. Mazdy i VW, wynika, ze VW pcha sie do klasy premium, a Mazde pcha prasa. Wiadomo wiec, kto wyzej sra niz pupę ma
Globy napisał(a):Audi, w nastepnym roku
Mali napisał(a):Nie wiem jak wy, ale uważam, że do poziomu wykończenia Passata naprawdę dużo brakuje Maździe, również Mondeo, chodź różnica jest mniejsza. Jeździłem tymi autami w jednakowym czasie i tapicerka, faktura plastiku, czy wykładzina bagażnika była o klasę wyższa w VW niż w Maździe i nikt mi nie wmówi takich bzdur, że Mazda jest lepiej wykonana.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości