Zlot zimowy na torze Wyrazów koło Częstochowy – luźne gatki
y napisał(a):A to ten tor nie zrobil sie "bezpanski"?
nie ten tor nalezy do ekipy radical toys chyba albo white whoiros czy jakos tak to sie pisze..... jak cos to mam dojscie zeby zalatwic taniej tylko wlasnie nie wiem ile krzynkeli brii za wynajem toru....
Green napisał(a):lepiej zastanow sie czy mxa ci zdaza skonczyc
hehehe nie no skonczyc skoncza jezeli powiedzial ze da rade no to powinien dac rade

- Od: 30 sie 2007, 17:06
- Auto: Opel Vectra C 2.2
Sokool napisał(a):Ło mamo. Z Czewy jest a nic nie wie...
hehehe

loockas, y – nie wiesz wszystkiego, nie wypowiadajcie się w tej sprawie.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):loockas, y – nie wiesz wszystkiego
OK
Green napisał(a):lepiej zastanow sie czy mxa ci zdaza skonczyc
bestia jakby braklo ci papieru do naprawy mx'a to ci podesle ze 2 rolki sniadaniowego w prezencie, nie ma problemu od tego sa koledzy z klubu przeciez

kinki napisał(a):bestia jakby braklo ci papieru do naprawy mx'a to ci podesle ze 2 rolki sniadaniowego w prezencie, nie ma problemu od tego sa koledzy z klubu przeciez

Spoko przerzucilem sie teraz na stalowki

kinki napisał(a):Bestia piles cos czy ten kaliernik to jakis slang Czestochowski
hehehe dobrze wiesz ze ja nie pije
Green napisał(a):a moze bestia znalazl jeszcze lepszego fachowca jakim jest lakiernik
no no blacholo-lakiernikolog
Ostatnio edytowano 19 sty 2008, 11:46 przez Gapcio, łącznie edytowano 1 raz

Czarny Bestion napisał(a):Hmm... tak mnie zastanawia ile beda chcieli od brii za wynajecie toru....
Trochę źle postawiłeś pytanie.
To nie od brii będą chcieli,tylko od nas wszystkich
kinki napisał(a):kaliernik
Nie wiesz? kaliernik [wikipedia_czestochowska]–zawód,fachowiec od napraw blacharskich,specjalista-nowator,używający idealnie dobranych kawałków makulatury do wypełniania ubytków w karoserii pojazdu.

Bestion,oczywiście żartowałem.Nie obraź się czasami!
Marcin napisał(a):Nie wiesz? kaliernik [wikipedia_czestochowska]-zawód,fachowiec od napraw blacharskich,specjalista-nowator,używający idealnie dobranych kawałków makulatury do wypełniania ubytków w karoserii pojazdu.

Marcin napisał(a):Bestion,oczywiście żartowałem.Nie obraź się czasami!
ja a czemu ja
Marcin napisał(a):Trochę źle postawiłeś pytanie.
To nie od brii będą chcieli,tylko od nas wszystkich
No tak ale brii bedzie musial wplacic jakas kwote... a pozniej my mu oddajemy... no chyba ze zaplaci dopiero po zlocie

Czarny Bestion napisał(a):ja a czemu ja przeciez to nie ja jestem lakiernik
No właśnie-racja,racja!
Czarny Bestion napisał(a):No tak ale brii bedzie musial wplacic jakas kwote... a pozniej my mu oddajemy...
No jesli z tej strony patrzeć,to tak.
Wstrzymajcie się jeszcze chwilkę i będzie wszystko wiadomo.
brii nie leży do góry du*ą-zapewniam Was.