brii napisał(a):Będziecie mieli piękne wpracowanko jutro
Miałeś firmę, jesteś bardziej pewnie w temacie niż ja. Czekam z niecierpliwością.
brii napisał(a):a niektórzy już zaczynają uzywać *$#$ z powodu braku argumentów
Możesz jasniej?
www.mazdaspeed.pl
brii napisał(a):Będziecie mieli piękne wpracowanko jutro
brii napisał(a):a niektórzy już zaczynają uzywać *$#$ z powodu braku argumentów
loockas napisał(a):Ty masz na mysli wielkie korporacje, ja srednie firmy jak np. ta w ktorej pracuje, ktora jest dla mnie swietnym dowodem jak mozna tanio i efektowanie prowadzic firme wykorzystujac glownie oprogramowanie opensource.
palik napisał(a):Proponuje założyć temat "Linux vs Windows"
palik napisał(a):Proponuje założyć temat "Linux vs Windows"
loockas napisał(a):Po prostu nie jest dla kazdego, a to wychodzi juz tylko z podejscia ludzi.
brii napisał(a):Zgodzę się jeśli temat będzie wyglądał tak: "Windows vs MacOSX vs Linux"
marek napisał(a):nie uważam że mam złe podejście....
loockas napisał(a):Rozumiem, ale jeżeli ludzie przestali by kombinować z pirackimi windowsami, narzekać, że windows drogi, a mając darmową altenatywę olewają ją bo sa leniwi, to nie wiem jak mam to delikatniej nazwać niż złe podejście... usmiech Rozumiem, że nie kazdy musi być guru informatycznym i nie każdemy linuks przypadnie do gustu, ale jesli jestes na tyle obeznany, ze wiesz co to piracki windows i potrafisz go sobie zainstalować to nic nie stoi na przeszkodzie, zebys nauczyl sie podstaw linuxa i mial legalny, darmowy system
Reasumujac, bo odszedlem za bardzo od tematu a kupilem sie na piractwie... Wybaczacie, za daleko chyba zalecialem. Większość z Was przekresla linuksa jako system dowowy. Ja uwazam, ze sprawdza sie doskonale. Jestem w stanie pominac juz sprawy ze sterownikami, bo licze, ze to sie kiedys poprawi. Uwazam tylko, ze linuks nie jest dla kazdego. Rozni ludzie, rozne potrzeby. Kazdy komputeraz uzywa do innych rzeczy i jestem pewien, ze 90% takich uzytkownikow zastosuje komputer w taki sam sposob na obu tych systemach operacyjnych. Są jednak ludzie ktorzy z wielkim trudnem opanowali podstawy windowsa i dla nich linuks nigdy nie bedzie dobrym rozwiazaniem. Ale gdyby tak jak mowi brii, dac im linuksa na dzien dobry zamiast windowsa to problematyczny bylby dla nich z pewnoscia windows brii napisał(a):Zgodzę się jeśli temat będzie wyglądał tak: "Windows vs MacOSX vs Linux"

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości