przez bajer0 » 7 lis 2004, 17:41
no Ja za dużo nie powiem:p
Po drodze zabłądziłem w okolicy Pruszkowa. Po 30 minutach dowiedziałem się, że musze jechać do Piotrkowa Trybunalskiego (strasznie zagmatwana historia). Tuż za Kaniami zaliczyłem dużą dziure, przy wjadukcie kolejowym. Dziurka ta miała z dobre 15cm głębokości, ale nie widziałem jej, bo wszystko było zalane wodą. Zatrzymałem się, okazało się, że przednie prawe nadkole połamało się
Dalej było gożej, wyskoczyłem na autostrade do piotrkowa, Madzie rozbujałem do ok 150km, zakręt skręcam kierwą...... a autko jedzie prosto!!! Dużym fartem nie przypierd.... w barierke. Jakoś mi się udało wcelować w pobocze. Jak wyskoczyłem oponka była już pusta totalnie. Zapas też pusty. Na szczęscie do baru obok jakiś koleś z wawki podjechał golfem. Zabrał mnie do wulkanizacji. Zrobili mi zapas i ruszyłem w dalszą trase...... ale strachu się najadłem.
Przy 150 bez powietrza w oponie wcelować w pobocze, to jest szczęście
Pozdrawiam i do następnego spota!
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23