RX-8 po liftingu
1, 2
Widziałem ten kabriolet.
Nie chciałem tego wklejać bo wstyd 
RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::
"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

a kiedy oficjalna prezentacja nadwozia kombirx8
nazywała by się kombrix
nazywała by się kombrix

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
cob_ra napisał(a):list list a mi tam sie bardzo ale to bardzo podoba
eh nie tylko tobie
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Jacol napisał(a):cob_ra napisał(a):list list a mi tam sie bardzo ale to bardzo podoba
eh nie tylko tobie
Cabriolet Wam się podoba
RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::

Marco7 napisał(a):Cabriolet Wam się podoba pytajnik wow
Nie, odnowiona RX8
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
noucamp napisał(a):tak czy siak RX-7 jest LEPSZE
i ładniejsze

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
Nowa Mazda RX-8 już w sprzedaży – na razie w Japonii.
Bardzo mi się podoba! W stosunku do wersji poprzedniej jest zaiste o wiele bardziej zadziorna, ma w końcu ostre linie – świetna jest.
Wersja MazdaSpeed jest piekna, na konkretnych felgach i w ladnej skorze. No i obnizona.
A zwykla wersja jak dla mnie jest brzydsza niz poprzednia
Rx-8 miala ladne ksztalty, jakos te kanciaste linie mi nie pasuja tutaj. Ale najbardziej wedlug mnie caly efekt niszcza nadkola. Teraz niestety prawie wszystkie samochody tak beznadziejnie robia (Mondeo, Mazda 6 no i ten rx-8), ze daja wielkie napompowane nadkola i do tego male kolka. Przeciez to smiesznie wyglada. A do takich nadkoli naprawde nic mniejszego niz 20" nie bedzie dobrze wygladalo. No a przynajmniej gleba od razu. Bo tak to wyglada totalnie jak terenowka.
No i zdjecia prosto z przodu sa jakies dziwne, wyglada taka waska i bardzo wysoka. Gleba, gleba i jeszcze raz gleba.
Ale MS... Cudo
:D
A zwykla wersja jak dla mnie jest brzydsza niz poprzednia
No i zdjecia prosto z przodu sa jakies dziwne, wyglada taka waska i bardzo wysoka. Gleba, gleba i jeszcze raz gleba.
Ale MS... Cudo
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
Eeee moja Madzia byla najladniejsza. Duzo fajniejsze byly te przednie blotniki z "skrzelami", teraz to nic szczegolnego. Lampy przod, tyl na plus. Troche dziwne jak dla mnie ulozenie przeciwmgielnych. Zderzak tylny byl fajniejszy. Przod bardziej agresywny, jak by po "tuningu" jest ok. Wersja MS jest zarabista. Jak ja beda oferowali na rynek europesjki, to kupie:)
Sie gra, to sie Mazde RX-8 ma...
- Od: 22 gru 2005, 16:12
- Auto: Mazda RX-8
Wnętrze wygląda znowu nowocześnie.
Diody w tylnych lampach powinny być od samego początku.
Diody w tylnych lampach powinny być od samego początku.
Wielkość Tego podpisu była niezgodna z regulaminem #img]http://i21.photobucket.com/albums/b289/Yoshi3/logo1.jpg[/img]
- Od: 15 sty 2004, 08:58
- Auto: Mazda Xedos 9 2,5V6 2001
1, 2