Puhcio napisał(a):Masz solardach ?
Znaczy szyberdach? Jeśli tak to mam. Działa bez zarzutu.
www.mazdaspeed.pl
Reagan napisał(a):Podejrzewam, że nie ale mogę sie mylić. A gdzie to dokładnie sprawdzić jaki mam?? W owner's manual jest Sunroof.
voytecku napisał(a):Po prawej stronie, przed przednia szyba
Italiano napisał(a):Chodzi o te co są na podszybiu (na konsoli) czy jeszcze jakieś inne?
voytecku napisał(a):To chyba zwykla zaslepka
voytecku napisał(a):The AC function measures inside and outside temperatures, and sunlight. It then sets temperatures inside the passenger compartment accordingly
akinom napisał(a):Od niedługiego czasu posiadam Mazde millenie 2.3 millera , i mam nastepujace objawy
akinom napisał(a):Jezeli auto jest zimne (postoi przez noc) to lewarek od zmiany biegów chodzi lekko bez problemów natomiast jak sie auto zagrzeje to chodzi coraz cieżej po jakis 3 godz. tak jakby sie zacierał moze ktos mial taki problem
akinom napisał(a):A drugi problem to przed wczoraj zapalił mi check poczym postało auto przez noc i zgasł dzis znów sie zapalił to pojechałem zczytac błedy do serwisu , a tu Pan mi melduje ze jak nie mam gniazda diagnostycznego pod kierownica tylko mam jakie wczesniejsze pod maską obd -1 czy jakos tak to jest 95 rok to były dwie wersje pytajnik? moze ktos wie jak w takim przypadku odczytac błędy .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości