Zgadnij co to za auto !?
pedros
bingo!!
Dodam tylko, ze to auto zostało zakupione przez handlarzy w Belgii a teraz jezdzi sobie w PL a szczęsliwy własciciel pewnie jest zadowolony, ze kupił auto lekko porysowane.
Ja z kumplem nazwaliśmy Passata ,,banan,,
Spójzcie na pozycje tylnego koła
pedros handlujesz tymi produktami w podpisie??
bingo!!
Dodam tylko, ze to auto zostało zakupione przez handlarzy w Belgii a teraz jezdzi sobie w PL a szczęsliwy własciciel pewnie jest zadowolony, ze kupił auto lekko porysowane.
Ja z kumplem nazwaliśmy Passata ,,banan,,
Spójzcie na pozycje tylnego koła

pedros handlujesz tymi produktami w podpisie??
Ostatnio edytowano 9 sty 2008, 21:20 przez polkar, łącznie edytowano 1 raz
www.upolkara.pl
- Od: 8 kwi 2007, 22:24
- Auto: Mitsu Grandis, Mazda 5, CRX del Sol
polkar
A skąd takie info. ? wydaje mi się że nieopłacalne zupełnie by było robienie tego auta ... całe pogięte, pourywane
polkar napisał(a):Dodam tylko, ze to auto zostało zakupione przez handlarzy w Belgii a teraz jezdzi sobie w PL a szczęsliwy własciciel pewnie jest zadowolony, ze kupił auto lekko porysowane.
A skąd takie info. ? wydaje mi się że nieopłacalne zupełnie by było robienie tego auta ... całe pogięte, pourywane
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Misiek-Bełchatów napisał(a):A skąd takie info. ? wydaje mi się że nieopłacalne zupełnie by było robienie tego auta ... całe pogięte, pourywane
Uwierz mi, że opłacalne... Cała ta sytuacja miała miejsce 3 lata temu, tak jakoś mi fotka została
www.upolkara.pl
- Od: 8 kwi 2007, 22:24
- Auto: Mitsu Grandis, Mazda 5, CRX del Sol