Kto ma CB radio?
Piotrek nie denerwuj się bo nie ma o co – po prostu większość kierowców powinna więcej słuchać niż gadać i robić zamieszanie na 19 
- Od: 23 paź 2007, 13:58
To i ja sie pochwale, a co sobie bede.
Tak sie prezentuje moj sprzet:
Dla nieobeznanych w temacie jest to High Endowy CB Transceiver
President Herbert I gen. a swe magiczne 4 waty ciska w eter przez ML-145 na magnesie
Tak sie prezentuje moj sprzet:

Dla nieobeznanych w temacie jest to High Endowy CB Transceiver
President Herbert I gen. a swe magiczne 4 waty ciska w eter przez ML-145 na magnesie

y napisał(a):A ja mam dolutowanego malego jacka i mini playera wciskanego w dziure na kasete
Pfff.... a ja mam ful opcje bo nawet moge przez tel pogadac za pomoca radyja
y napisał(a):Who is the best?
baaaa ze ja

- Od: 30 sie 2007, 17:06
- Auto: Opel Vectra C 2.2
Ciekawe kiedy nasi kochani politycy zaczna szukac kasy dla lekarzy/pielęgniarek Ciesze sie ze donaldinio lata samolotem z Gdańska do Warszawy i oby tak zostało!Pewno jak by jechał trasa popatrzył by w prawo i w lewo zobaczy tyle antenek i jeszcze cos wymysli i czeba będzie płacic za korzystanie z Cb
Śmierć Jezdzi Szybko!!!My Jezdzimy Jeszcze Szybciej:)
- Od: 29 cze 2004, 12:09
- Auto: Mazda 626 GE 2.0 16v.LPG.
Redoo napisał(a):jak by jechał trasa popatrzył by w prawo i w lewo zobaczy tyle antenek i jeszcze cos wymysli i czeba będzie płacic za korzystanie z Cb
Też ostatnio o tym pomyślałem.To bardzo możliwe.
Ja tam mam radyjko w moim kojocie-czyt.Iveco
Co do radia w mojej osobówce to mobile jadący przez Śrem mają tylko lepiej.CZasem siedze w aucie i czekam aż sie ktoś zapyta jak jechać/gdzie skręcić
Otrzymałem wiele pomocy przez radio to i ja nie jestem gorszy.
Fakt że są userzy CB którzy sa poprostu debilami.Na przykład taki "pysia".Słyszałem że dostał juz po ryju od wkur*ionych mobili
EDIT:
Piotrek co z tym bezinwazyjnym mocowaniem gruchy w GE?Daj znać bo mi lata po aucie a na kolejne dziury w desce nie mam nastroju
Marcin napisał(a):Piotrek co z tym bezinwazyjnym mocowaniem gruchy w GE?Daj znać bo mi lata po aucie a na kolejne dziury w desce nie mam nastroju
sorki za opoznienie, ale dopiero dzis wzialem ze soba aparat
Tak to wyglada

W ta szczeline wciskasz uchwyt:

Który wcześniej wyginasz w ten sposób:

Wchodzi głądko i trzyma dobrze, moża też końcówkę uchwytu owinąć taśmą izolacyjną. Takie powieszenie jest też wygodne i co najważniejsze nie trzeba dziurawić plastików. Pozdrawiam
A podziękował,podziękował.Nie głupi sposobik.
Musze zaraz na alledrogo zamówić sobie taki uchwycik.Byłem przed chwilą w autku,kombinowałem i nic mi z tego kombinowania nie wyszło
Myślałem ze ominę potrzebe kupna uchwytu ale ni ch*ja
Musze zaraz na alledrogo zamówić sobie taki uchwycik.Byłem przed chwilą w autku,kombinowałem i nic mi z tego kombinowania nie wyszło
Myślałem ze ominę potrzebe kupna uchwytu ale ni ch*ja
Ja używałem przez chwile hustlera ale wszystkie zakłócenia zbierał, wentylatory, alternator nawet silnik lewej szyby słychać było w głośniku CB, a sirrio ML145 jest "wolna" od takiego zjawiska na szczescie bo chyba bym oszalał
Ostatnio edytowano 13 sty 2008, 14:27 przez Luki 323F, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 17 gru 2007, 20:44
- Auto: 323F BA 1,5 16v