y napisał(a):Z wiekszym akcentem na zaopatrzenie
No no napewno wszyscy beda wyglodzeni
www.mazdaspeed.pl
malutka napisał(a):Zloty sa dla wszystkich chetnych-mozesz przyjechac maluchem czy rowerem jak masz taka zachciankea twoja slicznotka napewno zrobi furore na torze no i bedziesz mial gdzie poszalec
Z Wawki jedziemy z Siwym i Zanetka (moza jednym a moze na dwa auta) w każdym razie możemy się dogadać i pojechać razem
Jacol napisał(a):ponieważ na zlocie pojawi się Karaś
Jacol napisał(a):Chciałem poinformować zlotowiczów, że pogody ni ch** nie będzie
karaś napisał(a):... jak ja jestem na spocie, to zawsze jest pogoda
malutka napisał(a):Jacol napisał:
pogody ni ch** nie będzie, ponieważ na zlocie pojawi się Karaśzaraz walnie focha-jak ostatnio tak napisalam to byl to nawet foch z przytupem oczko
Piotruś napisał(a):karaś napisał:
... jak ja jestem na spocie, to zawsze jest pogoda czytaj
Masz rację, pogoda jest, TYLKO JAKA POGODA?? łoł
karaś napisał(a):malutka napisał(a):Jacol napisał:
pogody ni ch** nie będzie, ponieważ na zlocie pojawi się Karaśzaraz walnie focha-jak ostatnio tak napisalam to byl to nawet foch z przytupem oczko
ale o so chodziMalutka rozwin prosze........
Piotruś napisał(a):karaś napisał:
... jak ja jestem na spocie, to zawsze jest pogoda czytaj
Masz rację, pogoda jest, TYLKO JAKA POGODA?? łoł
no taka jaka organizator zamowil, a nie na biednego karaska wszystko
Piotrek napisał(a):jak bedziemy sluchac po drodze disko-polo i bedziesz trabil na dziewczyny na przystankach, to jade z Toba zeby
karaś napisał(a):Green napisał(a):dlatego sie wykaze jak zawsze w swoim stylu
o Wy gnidy dworskie, do roboty sie wziac a nie glupoty piszecie i zasmiecacie forum
Porek napisał(a):ssij pan, jade albo Heblem, albo lepiej PKP, po drodze czycha tyle rowów i latarni
Czarny Bestion napisał(a):Porek napisał(a):ssij pan, jade albo Heblem, albo lepiej PKP, po drodze czycha tyle rowów i latarni
Hehehe osz ty... ja Ci tyle atrakcji i urozmaicen w zycie wprowadzilem a ty do mnie takdobra.... bedzie foch jak c&(*^uj
:P
Czarny Bestion napisał(a):Żanetka napisał:
gdzies tam sie zawsze do kogos przytule
wcale sie nie pogniewam
Żanetka napisał(a):Poruś pamietasz o salatce ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości