Ale super grila w lutym jeszcze nie robiłem o co jak szaleć to szaleć ktosię pisze na grill
Zlot zimowy na torze Wyrazów koło Częstochowy – luźne gatki
A tak z innej beczki kto bierze grill bo mój został na wyrazowie ostatnio węgiel mam
Ale super grila w lutym jeszcze nie robiłem o co jak szaleć to szaleć ktosię pisze na grill
www.BBTel.pl
abdul69 napisał(a):ktosię pisze na grill
Ja.. smakowee... ymmm
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

qlesh napisał(a):ktosię pisze na grill
Czego sie nie zrobi dla mazdy, grill pod koniec lutego całkiem fajna sprawa

- Od: 23 wrz 2007, 12:29
- Auto: mazda 626GE KL 2,5V6 z1997r.
Poczkajcie do przyszłego tygodnia – wszystko się wyjaśni jeśli idzie o ilość miejsc 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Krzychu_21 napisał(a):qlesh napisał:
ktosię pisze na grill
Wcale nie ja..
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

Hmm grill w lutym to może być ciekawe
Ale przy takiej liczbie osób to pewnie będzie ciepło jak w lipcu więc nie ma się co martwić
Biedny brii zaplanować taaki zlot, pewnie masz trochę na głowie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Biedny brii zaplanować taaki zlot, pewnie masz trochę na głowie
Poznasz głupiego po postach jego

- Od: 23 sie 2006, 20:59
- Auto: Prelude BB9
Marcin napisał(a):kinki jak jedziemy?Dalej,trzeba się określić,bo my czas mamy ale miejsc na parkingu nie ma za dużo i brii musi poustalać wszystko.W tej chwili zajmujemy dwa miejsca na liście,choć wiadomo ze jedziemy razem.
przetrzymajmy to miejsce parkingowe bo moze uda nam sie jeszcze kogos z poznaniakow namowic chyba ze brii powie ze nie da rady zwiekszyc ilosci osob to wtedy sie zrezygnuje jesli nikt sie szybko nie okresli z poznaniakow