Zlot zimowy na torze Wyrazów koło Częstochowy – luźne gatki
No to dopisuję się do listy
Jeśli to nie sprawi problemu to zabieram ze sobą kobietę
Przykro mi że ostatnio rzadziej zaglądałem ale czasem życie wymaga poświęcenia się gdzie indziej... No, teraz wróciłem
Jeśli to nie sprawi problemu to zabieram ze sobą kobietę
Przykro mi że ostatnio rzadziej zaglądałem ale czasem życie wymaga poświęcenia się gdzie indziej... No, teraz wróciłem
pressgirl – klepnąłem dla Ciebie miejsce na liście z Akarem i jego kobitką
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Bimbak napisał(a):będzie przynajmniej w co dmuchać
No ale mówileś że jedziesz i na liście jesteś...

kinki napisał(a):przetestujemy slaskie drozki
Czyli zasuwamy Twoim żelazkiem?Zresztą taka była umowa po Rykach
Kiniol lecimy Twoim,a ja za Ciebie sie nastukam i równowaga w przyrodzie bedzie zachowana
brii-już priva nie bede do Ciebie pisał;-tak,jadę z Agą.
Marcin najwyzej wrocimy poznym wieczorem, pomyslimy, mamy duzo czasu przed soba
brii jakie atrakcje planujesz na torze ?
podobno wszyscy licza na snieg
jakby go nie bylo to proponuje spalic Golfa lub inne nieciekawe auto, ostatnio na naszym spocie poznanskim sie Seicento palilo, a jaka frekwencja byla
brii jakie atrakcje planujesz na torze ?
podobno wszyscy licza na snieg
jakby go nie bylo to proponuje spalic Golfa lub inne nieciekawe auto, ostatnio na naszym spocie poznanskim sie Seicento palilo, a jaka frekwencja byla
Marcin-RX napisał(a):a co ze mna
28. Marcin-RX
Jesteś przecież
Ile osób towarzyszących zabierasz??
kinki napisał(a):jakby go nie bylo to proponuje spalic Golfa lub inne nieciekawe auto, ostatnio na naszym spocie poznanskim sie Seicento palilo, a jaka frekwencja byla
Możemy pomyśleć
Taka moja prośba do Poznania – zabierzcie wodzireja
Trusted computing – Yes or No?
ravo napisał(a):kinki napisał(a):odobno wszyscy licza na snieg
jak ktos mi w auto wjedzie to zabije!
raczej malo prawdopodobne bo przeciez nikt Ci nie pozwoli zaparkowac tego wloskiego czegos w poblizu naszych skosnookich slicznotek