domin1979 napisał(a):...
Trzeba tylko rozebrać konsolę środkową, robiłem już to 2x, nic trudnego.
Instrukcja jest tu: http://mazda6tech.com/index.php?option= ... &Itemid=49
...
Dzieki
www.mazdaspeed.pl
domin1979 napisał(a):...
Trzeba tylko rozebrać konsolę środkową, robiłem już to 2x, nic trudnego.
Instrukcja jest tu: http://mazda6tech.com/index.php?option= ... &Itemid=49
...
Myjk napisał(a):Chińczyk nic nie odpisuje. Może jeszcze trzeźwieje po nowym roku?
jeszcze chciałem się Was zapytać, jak będziemy w razie czego opędzać tę akcję logistycznie na terenie naszego pięknego kraju.
domin1979 napisał(a):Tego gościa atakujesz?
domin1979 napisał(a):Pewnie Cię przeraża nadawanie 14 paczek na Polskiej poczcie zeby
Myjk napisał(a):W końcu skośny odpisał. Ale cenę dał deczko zaporową – 100$ za sztukę, czyli ~250zł niezależnie od przesyłanej ilości. Na początku popukałem się w głowę, a później wlazłem na stronę EMS (czyli poczta polska) i faktycznie, to nie Chińczyka wina, to PP tak ssie! Wrrr... Koszt przesyłki dla naszego towaru wg PP to prawie 400$
Myjk napisał(a):Aby ograniczyć koszt wysyłki zapytam czy Chińczyk nie wyśle tego w jakimś zbiorczym pudełku (ograniczenie miejsca i wagi przez pozbycie się zbędnych rzeczy). Czy w takim wypadku nadal reflektujecie? Mnie tam pudełko na szczaw potrzebne tak na prawdę i tak pewnie będę ten gadżet sprzedawać z samochodem.
Maciej Loret napisał(a):A co ma EMS do wiatraka??
Maciej Loret napisał(a):Jeśli faktycznie zgadza sie wysłać wszystko za 250PLN
Maciej Loret napisał(a):A co ma EMS do wiatraka??
orsn napisał(a):Ja tam pudelka tez nie potrzebuje.
orsn napisał(a):A jak bedzie wygladac sprawa gdy sie komus trafi wadliwy egzemplarz?
Myjk napisał(a):Maciej Loret napisał(a):A co ma EMS do wiatraka??
No właśnie ma sporo. Ja oszacowałem że jedna sztuka CarLinka waży około 1,5-2kg (samo urządzenie + wszystkie kable + pudełko + "ubezpieczenie"), w sumie to daje blisko 30kg. Patrząc na tabelę EMS koszt wychodzi taki jak podał.
Myjk napisał(a):Po za tym nie rozumiem czemu najgłośniej "warczysz" jak zwykle. Po pierwsze wcale Cię ta sprawa nie dotyczy,
Myjk napisał(a): po drugie chyba nawet nie spojrzałeś na tabelę wysyłek EMSa.
Myjk napisał(a):Moim zdaniem jedyny ratunek to odchudzenie wagowo i wielkościowo przesyłek przez pozbycie się zbędnych dupereli typu pudełko itd., jeśli w ogóle takie są.
Myjk napisał(a):Maciej Loret napisał(a):Jeśli faktycznie zgadza sie wysłać wszystko za 250PLN
Da się wysłać za taką kwotę, ale USD. Może.
Myjk napisał(a):Z resztą popatrz sobie na tabelę...
peteros1 napisał(a):Przepraszam, że się wtrANcam między wódkę a zakąskę, ale zapomnieliście o jeszcze jednym ważnym czynniku. To będzie przesyłka spoza EU, więc w grę wchodzi cło i VAT liczony od całości (także od kosztów przesyłki). Jeśli mogę coś doradzić, to zakup u sprzedawcy w EU (widziałem te sprzęty na ebay.co.uk) lub przez pośrednika wewnątrz EU.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 1 gość
Moderatorzy Tuning i modyfikacje