Pada śnieg, he
Włocławek dzisiaj biały 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
U nas śniegu już raczej nie ma, ale rano było -14ºC...
http://download.mx3.info/mazdaspeed.exe
(v4.10)
oc.gd
zb.gd
zo.gd
zu.gd
agd.gd
fiat.cc
0sy.pl
vmix.pl
2sze.pl
feryt.pl
redface.pl
newjeans.pl
(v4.10)
oc.gd
zb.gd
zo.gd
zu.gd
agd.gd
fiat.cc
0sy.pl
vmix.pl
2sze.pl
feryt.pl
redface.pl
newjeans.pl
Warszawa również w niegu, 20min zajęło mi dziś odśnieżanie auta i skrobanie szyb po wczorajszej gołoledzi – nawet Mors do szyb nie pomógł:|
Skierniewice-śniegu troche, a i opady zmusiły mnie abym zawitał na Shellu i kupił wreszcie zimowy płyn do spryskiwacza, w sumie troche napadało i jeździ sie całkiem fajnie o dziwo dziś nie spotkałem zadnego dawcy nerki co by się spieszył swą padaka na skręcenia karku.
Viceroy napisał(a):he
Viceroy napisał(a):he
obieacles sobie juz z tym przestac

ja tez dzis sie poslizgalem po pracy na placyku troche
Ja miałem 15 minut odsniezania autka, stało przez weekend, to nazbierało sie tego troche 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
palik napisał(a):kto chce mi sprzedać garaż
tez szukam :/
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Jacol napisał(a):tez szukam :/
Ja to wiem, że nic z tego nie będzie bo wszystkie w pobliżu już pozajmowane :/ Do tego mój sąsiad (emerytowany lekarz) trzyma w garażu starą ładę która już od dawna nie jeździ i nawet nie chce słyszeć o wynajmowaniue

Jeżeli ludzie szepczą za twoimi plecami to tylko znaczy że ich wyprzedziłeś. | www.burnwater.pl
- Od: 13 sie 2007, 13:06
- Auto: EA5A SE