Nowe języki forum
Strona 1 z 1
Dodac dzial, to kliknac. Ale przy okazji przydalby sie dodatkowy jezyk w profilu – teraz jest tylko polski i jak ktos nie zna tego pieknego jezyka, to musi klikac po omacku.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
the right man in the wrong place...
I would like to have this forum in English and in Slovak language. As we at mazdaklub.sk use same PHPBB engine, I know, that it is only question of files located on server. Please Download Slovak and English language at www.phpbb.com, put it on this server to improve its quality. Thanks a lot.
Mazda CX-5 2.0 Skyactiv-G AWD AT
- Od: 20 kwi 2004, 11:03
- Auto: Mazda 626 GD 2.0 16V GT
Mazda Xedos 9 2.3 MCE 155kW
Mazda 2 1.3 CE Pro
Mazda CX-5 2.0 Skyactiv-G AWD AT
It could be easy, but it is not. Our forum uses templates/themes/skins and mods which are not compatible with base phpbb, also code is messed all around by previous admin. Of course it will be done and at least English language will be added, but I need to finish our website first.
Regards.
Regards.
Ostatnio edytowano 23 kwi 2004, 11:52 przez Paweł, łącznie edytowano 1 raz
the right man in the wrong place...
Ja z racji studiów nauczyłem się, że normy są po to żeby je obchodzić
) Znajomy pracował w polfie jako kierownik produkcji i opowidał, że po tym co widział, a na co nie miał wpływu, nie był w stanie uwierzyć, że ich leki komukolwiek pomagały
)
Mazda Motor Company
- Od: 13 kwi 2004, 15:12
- Auto: Astra 1.4
To sie przydasz czasami do artykulow 
marioch napisał(a):I could be easy, but it is not.
Ja mogę być łatwy....
Powinno być "It" no chyba że to TY jesteś łątwy
...
ja też przpraszam ale takie "zboczenie" zawodowe – audyt / kontrola;);)
A jaki to jest łĄtwy??
Takie zboczenie zawodowe – kontrola jakości danych
Strona 1 z 1