Kilka dni temu E36 ale juz bylo znacznie trudniej, na konczacej sie 4-rce bylem jakies 2m przed nim.
Kills on Road & Street
323F BA – nie mam pojecia jaki silnik (pewnie najslabszy) ale na kazdym biegu, ze startu i ze zrownania na 2 – baty
Kilka dni temu E36 ale juz bylo znacznie trudniej, na konczacej sie 4-rce bylem jakies 2m przed nim.
Skillowałem EC z B6, mój start opóźniony o 3 sekundy, ale dało radę

Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
No i jeszcze tego – miałem dzisiaj mega killa – przeciwnik 450KM i w dodatku czerwony
Nie miał szans, zapiąłem go od razu, na dwójce już nawet nie deptałem

Nie miał szans, zapiąłem go od razu, na dwójce już nawet nie deptałem
Ostatnio edytowano 4 sty 2008, 00:14 przez brii, łącznie edytowano 1 raz
ojej – nie wiem co się dzieje, ale wczoraj tamten post był na stronie 100 
brii temat w dziale tuning
A Five jest moderatorem w jakim dziale?? 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Fiveopac napisał(a):Nigdy bym sie nie posunal do takiego warcholstwa i drobnomieszczanstwa. A fe oczko

Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
pawelMX6 napisał(a):323F BA – nie mam pojecia jaki silnik (pewnie najslabszy) ale na kazdym biegu, ze startu i ze zrownania na 2 – baty
kończąca się 4 to jakies 180 kmh? nie za ślisko na takie prędkości?
Gibsong napisał(a):pawelMX6 napisał(a):323F BA – nie mam pojecia jaki silnik (pewnie najslabszy) ale na kazdym biegu, ze startu i ze zrownania na 2 – baty
kończąca się 4 to jakies 180 kmh? nie za ślisko na takie prędkości?
Wiecej.. znacznie wiecej.. Pewnie to niebył jeszcze koniec a ze 4000rpm i ze 170km/h na budziku co Paweł? szybciej bym w takich warunkach niepojechał (oczywiście gdyby moja mazda niebyla unietuchomiona
- Od: 10 mar 2007, 17:55
- Auto: 626 GEA 2,0 DOHC
Obwodnica Trojmiasta – to wiele tlumaczy
i tak, jechalem za szybko dlatego odpuscilem...