07.11.2004 – SpotKANIE regionu mazowieckiego – KANIE
Jednak będziemy w komplecie 1+2 i jeszcze gościa przywioze z madzią...
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
To i ja postaram się dotrzeć. Rozmawiałem z Radkiem Połeciem on też postara się przyjechać.... liczba soób bliżej nie określona.
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
Baner rządzi

- Od: 29 paź 2003, 01:07
- Auto: cprf2a'99
jak na złość nie ten termin...szkoda, że to nie w okolicy dluugiego weekendu 
- Od: 21 paź 2003, 13:58
- Auto: Mazda 3 BL 2.0 DISI
Mazda CX-3 150 AWD
Mazda MX-5 NB2 Sportive
Mazda 3 BK 1.6 d 109 KM
Mazda 323F (BJ) 2.0 Sportive (niqsmx3)
Mazda 323F (BA) 2.0 GT
Mazda MX-3 K8 (moja)
Michał,szkoda ze nie mozesz podjechać ......
ale narty juz blisko więc kto wie.....na rozpoczęcie sezonu pewnie zajadę do Bukowiny więc jak będziesz miał chwilkę to się spotkamy...... 
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
a moze po spocie pojedziemy wszyscy na "03 -07 listopad MOTOR SHOW – Międzynarodowe Targi Motoryzacyjne Warszawa
Warszawa, ul. Prądzyńskiego 12/14, EXPO XXI Warszawskie Centrum Targowe " co ty na to????
Warszawa, ul. Prądzyńskiego 12/14, EXPO XXI Warszawskie Centrum Targowe " co ty na to????
MÓJ WARSZTACIK DOBRYCH CEN :) www.mstechnik.dbv.pl
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
- Od: 10 gru 2003, 17:02
- Auto: M323BG, Rover 200si 1.4l 103HP
dizzi gdzie my tam zaparkujemy
a szczegulnie w niedziele
hale postawili ale zapomnieli o parkingach
jest tam przeciez parking podziemny, korzystałem z niego ostatnio, poza tym pomysł fajny, ale w weekend kupe chołoty przyjeżdża, więc auta sa pozamykane, a obsługa patrzy na ciebie czy czasem nie zakosisz znaczka z nowego modelu lexusa, co innego w środe lub dziś i to rano, auta otwarte, oglądasz co chcesz i jak chcesz, hostessy mile i uśmiechnięte, a nie po 12 godzinahc na nogach

jest tam przeciez parking podziemny, korzystałem z niego ostatnio, poza tym pomysł fajny, ale w weekend kupe chołoty przyjeżdża, więc auta sa pozamykane, a obsługa patrzy na ciebie czy czasem nie zakosisz znaczka z nowego modelu lexusa, co innego w środe lub dziś i to rano, auta otwarte, oglądasz co chcesz i jak chcesz, hostessy mile i uśmiechnięte, a nie po 12 godzinahc na nogach
- Od: 22 maja 2006, 22:36
- Auto: 929 HB 2.0 benz
To i może ja się pojawie na 2-3 godzinki jeśli nic mi nie padnie(pechowy miesiac dla madzi i mojej kieszeni),jeśli bede to pojawie sie na Macu. Zawsze to jedna biała madzia więcej, i tych chyba bedzie najwiecej narazie.
- Od: 18 maja 2004, 13:14
- Auto: Biała Mazda Protege 1.8 16V-DX SOHC 93' 103KM