BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
mily200 no faktycznie, teraz skojarzylem co to za kameleon. To ten harlequin edyszon z piracką flagą?
Niezla polewka byla z katownia przez wlasciciela tego wyjatkowo zadbanego egzemplarza.
Niezla polewka byla z katownia przez wlasciciela tego wyjatkowo zadbanego egzemplarza.
Less roof, more fun

Kostek_mg napisał(a):mily200 napisał(a):five ten pan to chyba jest od astry naszej ulubionej wersja kameleon
Nie zupelnie. Obecnie jezdze czarnym seatem cordoba. Czarna astra na ktorej widac poprawki blacharskie to samochod mojego kolegi z klubu.Fiveopac napisał(a):chyba jednak to haslo ma pusty wydzwiek. Sorry ale mam taki uraz po ostatniej akcji pt. "kluby łaczcie sie".
To tylko zaproszenie, jezeli, ktos z gory zaklada, ze to bedzie nie wypal to niech nie przyjezdza wcale. Ja nie mam zamiaru nikogo uszczesliwiac na sile.Fiveopac napisał(a):SRTB ktore zaproszone nie zostalo
Przeciez, ta akcja to spot miedzy klubowy, a z tego co wiem SRTB samo mowi ze nie jest klubem.Fiveopac napisał(a):Niezla polewka byla z katownia przez wlasciciela tego wyjatkowo zadbanego egzemplarzamily200 napisał(a):to nie była piracka tylko Ajstra Klób Polska
oj tam że kameleon to nic zapomniałeś o jego fascynujących efektach dźwiękowych
Brawo panowie, to jest wlasnie tolerancja jakiej sie spodziewam na spocie integracyjnym. Jezeli macie z takim podejsciem podchodzic do ludzi to gratuluje
-
Gość
Mnie to rybka, obie streetowe fury mam w częściach
btw. brakuje jeszcze wypowiedzi fana BMW – SkyWalkera aka ARASOBOLEK'A
Piotruś napisał(a):Mnie to rybka, obie streetowe fury mam w częściach
dobre ale zawsze mozna przyjechac autkiem A-TEAM
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
mily200 napisał(a):aaaaa to poprawki blacharskie
a ja myślałem że to taki efekt był zamierzony w tym tjuningu
Próbujesz być śmieszny tymi komentarzami? Jak na razie jesteś jedynie żałosny. Mimo, ze jego samochód nie wygląda tak imponująco jak twój to ty wlasnie reprezentujesz zachowanie typowego "tjuningowca" i to tobie właśnie "słoma z butów wystaje" nie jemu. Bo każdy jeździ tym na co go stać i to nie jest powód do drwin.
Przepraszam za OT
-
Gość
Kostek_mg napisał(a):Przepraszam za OT
Kyyyysz mi stąd, bo karasiem poszczuję...
Piotruś napisał(a):bo karasiem poszczuję...
Coś dla Karasia

i koniec Karasia

Ostatnio edytowano 22 gru 2007, 20:09 przez Cukierek, łącznie edytowano 1 raz
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Cukierek napisał(a):koniec Karasia
calkiem obiecujące
Fiveopac napisał(a):...ostatnio wygladal calkiem żwawo ehhh....
...właśnie wylazł ode mnie na czterech, pijany jak świnia
jakoś miałem całe auto poszpachlowane i co nikt się nie czepiał bo wziąłem jasne szpachle farbką w sprayu z tesco za 5,99 (czarną) zamalowałem
ps w gumakach nie chodze więc słoma nie wyjdzie
i asio tu tylko normalni mogą pisa wiec poszedł mi z tąd bo karaś ma kolegów
ps w gumakach nie chodze więc słoma nie wyjdzie
mily200 napisał(a):jakoś miałem całe auto poszpachlowane i co nikt się nie czepiał bo wziąłem jasne szpachle farbką w sprayu z tesco za 5,99 (czarną) zamalowałem
ps w gumakach nie chodze więc słoma nie wyjdzie![]()
miły, ciągniesz OT
Piotruś napisał(a):...właśnie wylazł ode mnie na czterech, pijany jak świnia
Pietras kto mial juz lufe jak okret to my dobrze wiemy

Fiveopac napisał(a):Świąteczny spontaniczny miedzygatunkowy: 27.12.2007 godz 17:00 – parking Tesco, potem wypad gdzieś indziej
miedzygatunkowy znaczy sie, ze z SRTB
Fiveopac napisał(a):Świąteczny spontaniczny miedzygatunkowy: 27.12.2007 godz 17:00 – parking Tesco, potem wypad gdzieś indziej
bede
a tak z innej bajki to moi drodzy wspolbracia i wspolsiostry w nadchodzacych dniach zdrowia dla naszych mazdeczek radosci z kazdego przejechanego kilometra i szczescia przy dystybutorze ;p tego zycze ja z moja przyszla malzonka
Niesty nie moge z Wami być w te święta.
Życzę Wam zdrowych i spokojnych świąt.
Dużo radości i zabawy. Mam nadzieje,ze
dla Mazd też macie jakiś prezent.
Pozdro Panowie i Panie
..... no dobra dla Karasia też Pozdro
Życzę Wam zdrowych i spokojnych świąt.
Dużo radości i zabawy. Mam nadzieje,ze
dla Mazd też macie jakiś prezent.
Pozdro Panowie i Panie
..... no dobra dla Karasia też Pozdro