Tutaj się witamy

Jeśli nie wiesz jak zacząć – najlepiej przywitaj się krótko w zbiorczym wątku.

Postprzez Beny » 16 gru 2007, 10:19

Witam wszystkich i kazdego z osobna :)
Jacol napisał(a):Mazda jak każda kobieta jest czasami wybredna

hahaha
Obrazek
Przemek...
Klubowicz

Od: 8 wrz 2006, 16:22
Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT

Postprzez DISItune » 16 gru 2007, 10:38

to i ja się przywitam <faja> witam wszystkich jako swieżo upieczony posiadacz Mazdy <faja>
Firma

Od: 9 lis 2007, 16:07
Auto: 5.7 V8 i R1250R

Był 3 BK MPS 360KM powered by DISI-tune

Postprzez BratCukierka » 16 gru 2007, 19:59

misiekwaw napisał(a):witam wszystkich jako swieżo upieczony posiadacz Mazdy

Witam wszystkich Mazdomaniaków! :D
Forumowicz

Od: 24 cze 2006, 20:21
Auto: Toyota Yaris Hybrid '19

Postprzez mat15. » 16 gru 2007, 21:07

witam wszystkim bardzo serdecznie :)
Początkujący

Od: 14 gru 2007, 20:50
Auto: mazda 323c 96r.

Postprzez Flisik » 16 gru 2007, 22:07

Witam wszystkich!

Jestem posiadaczem Mazdy 323F BJ, 2.0 DITD, rocznik 2000, czarna perła metalik. Sprowadzona z Niemiec w maju tego roku. Foum MazdaSpeed sam znalazłem w internecie i postanowiłem się przyłączyc...:)
Początkujący

Od: 9 lis 2007, 06:42
Auto: 323f BJ 2.0 DITD (RF2A) 2000r

Postprzez Maq » 17 gru 2007, 23:05

Witam wszystkich :)

Jestem posiadaczem Mazdy MX-3 1.6 16V rocznik 91 , ciemny zielony metalik.
Forum znalazłem za pośrednictwem google kiedy to szukałem jakiś ciekawych informacji odnośnie auta :)
autko jeszcze naprawiam , ale nie ma źle ;–)
Maq

Postprzez ravo » 17 gru 2007, 23:52

Witam wszystkich :)

michu60
zapraszamy na regionalne zloty
italian boy
Zarząd – Vice Prezes

Od: 26 gru 2003, 13:24
Auto: Trophy & F1 R26

Postprzez daniielek » 18 gru 2007, 01:45

Witam wszystkich wielbicieli "magdalenek" <prosze>
daniielek

Postprzez anonimka » 18 gru 2007, 12:11

Tradycyjne już powitanie z mojej strony.... n-ty raz takie samo ale tresciwe :]

Witamy wszystkich nowych użytkowników Mazd jak i forum

małe info dla wszystkich nowych:

W dziale "Klub" znajduję się wątek o nazwie "Galeria mazdowiczów" serdecznie zaparaszmy do pokazania siebie, a także do pokazania swojego samochodu w dziale " Nasze mazdy"

W dziale " Spotkania regionale" umieszczone są wszystkie informacje o organizowanych spotach w każdym regionie Polski. W dziale " Złoty" uzyskacie informacje o większych imprezach w których udział biorą Mazdowicze z całej Polski .

To pogadanek i luźnych tematów służą działy "To i owo" oraz "Hyde Park" – jeżeli chodzi o ten drugi dział, to zapraszamy na Czaterię gdzie forumowicze gadaja ze sobą praktycznie 24h na dobe.

Jednocześnie prosimy wszystkich nowych forumowiczów o zapoznanie się z regulaminem i tym samym uniknięcie niepotrzebnych wpadek i ewentulanych uwag modów odnoście złego nazewnictwa tematów bądz umieszczania ich w złym dziale.

No i co najważniejsze to zapraszmy do czynnego udziału spotkaniach i zlotach

Pozdrawiam

anonimka
In this white wave I am sinking...
In this silence... In this white wave... In this silence... I believe...
I have seen you, in this white wave, you are silent...
You are breathing in this white wave ...I am free...
Forumowicz

Od: 31 mar 2007, 15:10
Auto: hmmm nie ma wyjścia, musi być znów mx3...

Postprzez Deltom » 20 gru 2007, 06:54

Witam wszystich!

ja zaczalem co prawda technicznie odrazu od szukania rozwiazan moichproblemow z madzia
i dzielenia sie moimi doswiadczeniami, ale na przywitanie nigdy nie jest za pozno :)

a wiec witam i wesloych swiat i cala mase prezentow zycze <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent><prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <ganja> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent><prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent><prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent> <prezent>
Forumowicz

Od: 12 lis 2007, 07:15
Auto: 626 2.0l '00r

Postprzez jordanas » 20 gru 2007, 17:14

Witajcie szczesliwi posiadacze i sympatycy swietnych samochodow :)
Ja podobnie jak przedmowca zaczalem czytac i sledzic forum przed zakupem mojego pierwszego japonczyka, mazdy oczywiscie i wiele sie dowiedzialem, za co serdecznie dziekuje. Teraz nadszedl czas na nastepny krok,a wiec rejestracje i powitanie. Zobaczymy co bedzie dalej...
Wesolych Swiat dla wszystkich i niskiego spalania ;)
Czas na japońca :)
Forumowicz

Od: 18 gru 2007, 09:24
Auto: RX-8 :)

Postprzez aniullka » 20 gru 2007, 21:41

hej witam wszystkich jestem Ania i posiadam mazde 626 93'. Zarejestrowałam się w klubiku alby uzyskac kilka rad co do tego modelu no i oczywiście podzielić się swoimi spostrzeżeniami :)

pozdrawiam wszystkich Klubowiczów :)
aniullka

Postprzez ravo » 20 gru 2007, 22:19

Hej Aniu :) dobrze trafilas :) napewno kazdy z mila checia pomoze :)
italian boy
Zarząd – Vice Prezes

Postprzez anonimka » 20 gru 2007, 22:31

ravo napisał(a):Hej Aniu dobrze trafilas napewno kazdy z mila checia pomoze

lizus :P
Forumowicz

Postprzez ravo » 20 gru 2007, 23:01

anonimka napisał(a):lizus

zapraszam do wrocka :P
italian boy
Zarząd – Vice Prezes

Postprzez lenny » 21 gru 2007, 01:53

Witam wszystkich bardzo serdecznie!

Jestem czytelnikiem forum już od dłuższego czasu, ale dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować – powód... a nietypowy... mianowicie wracam dziś swoją kuną leśną od mojej Pani stoję na krzyżówce z krajówką a tu ni stąd, ni zowąd śmignął mi przed oczyma klon mojej madzi. Impuls... lewa czysta, prawa prawie, no cóż – gonie! I mykam sobie za delikwentem (rejka warmińsko-mazurska – pozdro!) i myślę sobie fajnie tak teamem jechać... kolega tudzież koleżanka zorientowała się również, że kolega po samochodzie podąża z tyłu więc nastąpiła przyjazna wymiana zdań – tik tik awaryjki... tyku tyk drogowe. Bardzo to mile było ;) Miałem już niedługo zjazd na bazę więc wyprzedziłem, ładnie sie pożegnałem i zjechałem z głównego nurtu trasy.
I meritum – taka niby zwykła sytuacja – dwa samochody tej samej marki, modelu i barwy, ale poczułem się fajnie z myślą, że można czasami spotkać życzliwą duszę z drugiego końca polski z podobnym smakiem motoryzacyjnym. Ot i cała historia ;)

pozdro 4 all
Początkujący

Od: 21 gru 2007, 00:35
Auto: MX-3 V6

Postprzez MKV » 21 gru 2007, 03:00

Witam
O Mazda Speed wiem od dawna gdy miałem ogromny dylemat nad kupnem samochodu – Mazda 323F lub od dawna upragniony Suzuki Swift GTi. Padło jednak z lekkim ryzykiem "rzadkości" na Swifta (czego nie żałuje nic a nic) ale Mazdy zawsze były mi bliskie... teraz namówiłem przyjaciela na RX-8 i banan z twarzy mi nie schodzi podczas jazdy :D

Swoja droga za jakiś czas jako drugi samochód jak sie uda zakupie Mazde MX-5 :)
Obrazek
Forumowicz

Od: 21 gru 2007, 02:55
Auto: Suzuki Swift 1.3 GTi
Mitsubishi Galant 2.5 V6

Postprzez aniullka » 21 gru 2007, 03:21

ravo napisał(a):Hej Aniu :) dobrze trafilas :) napewno kazdy z mila checia pomoze :)

bo to przeciez o to w tym wszystkim chodzi :)

pozdrawiam ;)
aniullka

Postprzez anonimka » 21 gru 2007, 11:22

lenny napisał(a):. kolega tudzież koleżanka zorientowała się również

jezeli w Poznaniu i czerwony mx to pewnie Winetou z Nerwą jechali do pracy ;)

może byc tez zielony – Winet ma czerwonego mx a Pati zielonego smoka ;)
Forumowicz

Postprzez Piotrek » 21 gru 2007, 11:28

lenny napisał(a):(rejka warmińsko-mazurska

anonimka napisał(a):pewnie Winetou

huhuhu, Winet zmienil blachy? :P
lenny napisał(a):kolega tudzież koleżanka

anonimka napisał(a):pewnie Winetou z Nerwą jechali do pracy

jak do pracy to chyba z nerwem hahaha
Forumowicz

Od: 12 maja 2004, 21:00
Auto: 626 GE / 626 GF / PF 125p '75