Czy ktoś posiadający mazdę 323C mógłby mi podpowiedzieć jakie są wymiary oryginalnych halogenów do zamontowania w ww. modelu?
Chciałbym coś takiego zamontować bez przerabiania przodu. Może ktoś ma na zbyciu po rozsądnej cenie coś takiego?
Halogeny do 323c BA z 96r
Strona 1 z 1
Tak to wyglada, mysle, ze spokojnie w miejsce wlotow mozna dopasowac cos uniwersalnego po wymierzeniu (z oryginalami moze byc problem na rynku wtornym):

A nowe można gdzieś dostać? cieawe jak dużo kosztują...
Jarek
- Od: 19 sie 2004, 13:25
- Auto: Mazda 323C BA
moze troszke OT ale szkoda mi zakladac nowego tematu dla takiej pierduly, czy w 323C mozna otworzyc bagaznik od srodka ? tzn. czy jest dzwigienka kolo siedzenia ?
B.E.N.D.E.R.:
Biomechanical Electronic Neohuman Designed for Exploration and Repair
Biomechanical Electronic Neohuman Designed for Exploration and Repair
- Od: 29 mar 2004, 16:53
- Auto: EC K8 '93 (czarna strzala :)
U mnie nie ma takiej dźwigienki.
Jarek
- Od: 19 sie 2004, 13:25
- Auto: Mazda 323C BA
nie da rady,
a wracajac do tematu oryginalne nowki w salonie kolo 1000 jak pytalem ostatnio...
a tak wlasciwie po co sa halogeny i kiedy sie je wlacza i w jakiej konfiguracji?
Mozna nimi swiecic normalnie w nocy – czy dzialaja tak jak dlugie a moze to sa poprostu swiatla przeciwmgielne i podpinane do tego samego przycisku co tylne przeciwmgielne?
Jak sie podlacza takie lampy w jakiej konfiguracji ?
a wracajac do tematu oryginalne nowki w salonie kolo 1000 jak pytalem ostatnio...
a tak wlasciwie po co sa halogeny i kiedy sie je wlacza i w jakiej konfiguracji?
Mozna nimi swiecic normalnie w nocy – czy dzialaja tak jak dlugie a moze to sa poprostu swiatla przeciwmgielne i podpinane do tego samego przycisku co tylne przeciwmgielne?
Jak sie podlacza takie lampy w jakiej konfiguracji ?
- Od: 20 paź 2003, 17:27
[quote="Bender"]moze troszke OT ale szkoda mi zakladac nowego tematu dla takiej pierduly, czy w 323C mozna otworzyc bagaznik od srodka ? tzn. czy jest dzwigienka kolo siedzenia ?[/quote]
A u mnie jest. Klapa sama się nie podnosi ale zamek zostaje odryglowany. dźwignia znajduje się pod tą do otwierania wlewu.
A u mnie jest. Klapa sama się nie podnosi ale zamek zostaje odryglowany. dźwignia znajduje się pod tą do otwierania wlewu.
Kto nie smaruje ten nie jedzie. Bez dwuznaczności
- Od: 12 paź 2004, 05:03
- Auto: Mazda 323 C 1324cm; r.1996
Strona 1 z 1