Tutaj się witamy
Hejka wszystkim.... jakos zapomniałem o tym temacie 

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Czesc wszystkim w niedzielę 
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
O a Ja Witam Inke
w Niedziele
To jest osoba nr.1 ktora sie do mnie odezwala
kiedy bylem tu pierwszy raz
Pozdrawiam
To jest osoba nr.1 ktora sie do mnie odezwala
kiedy bylem tu pierwszy raz
Pozdrawiam
-
PeterS
Witajcie 
Witam wszystkich jako nowy posiadacz madzi. Nie pierwsza to moja mazdeczka a druga, teraz mam 626 '93 2.0i z ladnym przebiegiem 133 tysiaczki. Mam nadzieje ze czesto bede odwiedzal to forum, Pozdrawiam i zycze gladkich ulic na naszych nedznych drogach.
- Od: 22 paź 2004, 12:11
- Auto: 626 2.0i 16 '93 hatchback nadal jeździ ...
Cześć wszystkim wreszcie po kilku miesiącach czytania forum mazdaspeed postanowiłem się tu zapisać:)) pozdrawiam wszyskich serdecznie na to konto<piwo>:)
szukam wszystkiego na temat mojego autka:))
- Od: 25 paź 2004, 23:34
- Auto: Mitsubishi 3000GT SL `92
Witam wszystkich i pozdrawiam wszystkich klubowiczow.
Jestem tu nowy ale od dluzszego czasu sledze co dzieje sie na forum i musze przyznac, ze wiele mozna sie dowiedziec o naszych samochodach.
Serdecznie chcialem podziekowac Jaksie za wiele dobrych rad, cierpliwosc i dorze wyremontowany rozrzad oraz pare innych rzeczy (Jarek ty wiesz oczym pisze).Jestem pod duzym wrazeniem wiedzy i fachowosci Jarka i jego mechanikow. Dzieki ogromne.
Jestem tu nowy ale od dluzszego czasu sledze co dzieje sie na forum i musze przyznac, ze wiele mozna sie dowiedziec o naszych samochodach.
Serdecznie chcialem podziekowac Jaksie za wiele dobrych rad, cierpliwosc i dorze wyremontowany rozrzad oraz pare innych rzeczy (Jarek ty wiesz oczym pisze).Jestem pod duzym wrazeniem wiedzy i fachowosci Jarka i jego mechanikow. Dzieki ogromne.
- Od: 26 paź 2004, 08:55
- Auto: Mazda 626 GD