Jaki kolor będzie pasować
1, 2
Jako iż każdy ma inny gust , i inne koncepcje drodzy forumowicze , po zimie oddaje Madzie do lakiernika , jaki kolor według was będzie pasować do mx-3
? myślałem nad electric orange lub złoty ( miedziany czasami spotykany w peugotach 106 oraz 306 . A wy jak uważacie
?
Dolce & Gabbana | Christian Dior | Calvin Klein CK One | Emporio Armani | Gianni Versace ... HaJdefiniszIon lanSssss....
- Od: 24 wrz 2007, 21:34
- Auto: Honda Civic :) wcześniej Mx-3
pedros napisał(a):jaki kolor według was będzie pasować do mx-3
Sokool napisał(a):Ogólny.
a jaki to kolor

-
waldii
kameleon odpada za drogi... prędzej myśle o metalicu lub perle . Dlatego pytam o wasze propozycje nie sugerujcie się moimi kolorami bo to tylko moja wizja
chce poznać waszą ! 
Dolce & Gabbana | Christian Dior | Calvin Klein CK One | Emporio Armani | Gianni Versace ... HaJdefiniszIon lanSssss....
- Od: 24 wrz 2007, 21:34
- Auto: Honda Civic :) wcześniej Mx-3
Santana napisał(a):wiesz co , może taki szary ( grafitowy) jak moja , w sumie w takim kolorze MXa jeszcze nie widziałem , może być ciekawie
ja miałem taką w orginale
i przyznam że grafit jest bardzo ładny
- Od: 22 cze 2004, 15:59
- Auto: Nissan Primera 2.0 GT SR20DEH
CZARNYYYYYY
he ja standartowo

he ja standartowo

In this white wave I am sinking...
In this silence... In this white wave... In this silence... I believe...
I have seen you, in this white wave, you are silent...
You are breathing in this white wave ...I am free...
- Od: 31 mar 2007, 15:10
- Auto: hmmm nie ma wyjścia, musi być znów mx3...
głęboki pomarańcz lub błękitny
bullet napisał(a):lub błękitny
co ty daj spokoj... wszystko ale nie jakis pizd..aty kolor... moze dla nawiedzonej laski tak, ale błekitny i facet
jak juz to cos mocnego i wyraznego... poszła bym troche w slady mx-mena... i ktos mial jeszcze taki mocy niebieski prawei granatowy nie pamietam nicka (sorki)...
a nie ma psiakiejs strony w necie gdzie mozna porobic wizualizacje?? dopasowac sobie tak na oko kolory i zobaczyc jak bedzie to wygladac??
In this white wave I am sinking...
- Od: 31 mar 2007, 15:10
- Auto: hmmm nie ma wyjścia, musi być znów mx3...
Mx-Kan ma świetny kolor

Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
anonimka napisał(a):jak juz to cos mocnego i wyraznego... poszła bym troche w slady mx-mena... i ktos mial jeszcze taki mocy niebieski prawei granatowy nie pamietam nicka (sorki)...
To pestek
Ja też sie dołącze do tematu, sam planuje przemalowanie autka na niespotykany kolor, myslałem nad takim pomaranczem jaki miala supra w F&F lub zielonym taki jaki mial eclipse z F&F.
Lub moze malowanie 2 kolorowe, cos a'la RX7 z tokyo drift. Sam nie wiem, autko ma byc wyraziste, a kolor ma eksponowac kształty furki, jaki polecacie? Moze ktos zdolny i zrobi VT
Tutaj plik do testów

Ostatnio edytowano 18 gru 2007, 15:54 przez Jacol, łącznie edytowano 1 raz
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Jacol napisał(a):jaki polecacie?
coś takiego jak masz teraz ale z brokatem
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
KyRy napisał(a):coś takiego jak masz teraz ale z brokatem
Jacol napisał(a): niespotykany kolor
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Ten krzykliwy pomaranczowy z Supry (podobny ma Focus, Electric Orange) jest OK – ale metaliczna brzoskiwinia mnie osobiscie juz sie przejadla, tym bardziej, ze karoseria MX-3 srednio pozwala uwypuklic jej atrakcje (malo powierzchni z polacia czystej blachy, bez przetloczen, a same przetloczenia niezbyt wyraziste). MX-Mena auto wyszlo swietnie, aczkolwiek jedno takie juz w Klubie jest i starczy
Ja proponuje perlowa czern, granat lub grafit, ewentualnie bordo – meski kolor o elektryzujacym polysku, podkreslajacym fakt, ze niekoniecznie male coupe musi miec malo pod maska. Dochodzi przede wszystkim kwestia osobowosci wlasciciela, skoro juz inwestujemy taczke floty w lakiernika. Osoby ekstrawertyczne sklonia sie ku bardziej krzykliwym, jasnym barwom, stonowane beda preferowac cos ciemnego i w eleganckim tonie.
PS. Tak, biala perla tez nie bylaby zla
Ja proponuje perlowa czern, granat lub grafit, ewentualnie bordo – meski kolor o elektryzujacym polysku, podkreslajacym fakt, ze niekoniecznie male coupe musi miec malo pod maska. Dochodzi przede wszystkim kwestia osobowosci wlasciciela, skoro juz inwestujemy taczke floty w lakiernika. Osoby ekstrawertyczne sklonia sie ku bardziej krzykliwym, jasnym barwom, stonowane beda preferowac cos ciemnego i w eleganckim tonie.
PS. Tak, biala perla tez nie bylaby zla
1, 2