a my robiśmy dwie rzeczy.. Piliśmy

Widze że pieniądze niestanowią dla ciebie większego problemu, więc spoko niech se tam będzie pod maską skoro poprawia Ci humor
Cała reszta, naprawde super.
www.mazdaspeed.pl
Lukas007 napisał(a):a co Ty masz tam za mody , wydech i dolot i nic więcej , silnik seria , to co masz to zaledwie kosmetyka . Możesz smialo sie reklamować na stronach bmccda i el- teca, ze po zmianach masz tak duze przyrosty mocy i momentu . Napisz pismo do bmccda ze jak dodadzą jeszcze turbo wiatraczek z allegro to będą miel jeszcze większe przyrosty , moze i Tobie cos skapnie za ten pomysł
Brawo! Jestem pełen podziwu, cóż za trafna ironia, czapki z głów
a co mają napisać że magnetyzer nie działa
Jakby tak napisali to nikt by tego nie kupił i nie przekonał się czy w jego aucie coś to naprawdę daje
Trzeba bylo hamulce od mazdy 6 zaaplikowac i to by hamowalo
Przecierz to nie Porshe że potrzebuje niewiadomo jak wydjnych tarcz te są naprawde luksiarskie z felami będzie git. a najwięcej pewnie mądrzą sie ci co jeżdżą na pordzewiałej seri jak ja. hej.
Lukas007 napisał(a):Hamulce w mojej Mazdzie są dobre i efektywne pod względem działania.
Lukas007 napisał(a):Zasada jego działania jest prosta, zmienia (porządkuje) strukturę molekularną paliwa,
TO masz jakąś wyjątkową mazdę, bo wszyscy narzekają na seryjne heble.
Lukas007 napisał(a):Halogeny zamontowane
tylko te wkrety niebardzo
Ale napadało
Jak najbardziej wyszlo mazdeczce to na dobre Felgi śliczne Ciekaw jestem jak bedą wyglądac na autku...
Napewno bardzo ładnie
Pozdro.
myślałeś u siebie żeby coś tam zmienić? czegoś jakby brakowało do tych halogenów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości