Poprawki do skinu Light
1, 2
Jesli ktos jeszcze nie wie, mozna zmieniac wyglad forum w Profilu (menu pod logo). Dostepne sa oprocz podstawowej Silver dwie inne skorki – Light i Black. Na pewno jest to interesujaca i ciekawa opcja, mogaca ozywic opatrzona juz stylistyke. Zapraszam serdecznie do korzystania z nowych skinow.
Ostatnio edytowano 25 sty 2004, 13:16 przez Globy, łącznie edytowano 1 raz
Ja w tej chwili skupiam sie nad skinem Light, a ew. pozniej jego pochodnymi – w zaleznosci od tego jak bedzie wygladala docelowo strona, domyslnym wygladem forum (dla niezalogowanych uzytkownikow) zostanie jeden z naszych indywidualnych styli.
Testowo dodalem (wg. pomyslu Xsix) w menu glownym pozycje "czat (x)", gdzie x oznacza ilosc osob aktualnie przebywajacych na czacie. W tej chwili wprowadzilem to tylko w skinie "Light".
Pozdrawiam
Testowo dodalem (wg. pomyslu Xsix) w menu glownym pozycje "czat (x)", gdzie x oznacza ilosc osob aktualnie przebywajacych na czacie. W tej chwili wprowadzilem to tylko w skinie "Light".
Pozdrawiam
the right man in the wrong place...
no wszystko fajnie tylko troszku mało widoczny ten czat, czy nie można zrobić tak że jeśli ktoś jest na czacie to infromacja o tym będzie mrugać bądź wyświetlać się innym kolorem ? (wiem że jestem upierdliwy ale co mi tam
)

Ja mysle, ze tak styka.
Nie moze mrugac. Nie moze sie zmienic styl jesli jest tam cos innego niz "zero". Moge to co najwyzej na stale wytluscic.
Mysle, ze kombinujecie. Po jakims czasie mozna sie przyzwyczaic, ze patrzac w to miejsce, mozna sprawdzic, czy ktos jest na czacie...
Niech ktos narysuje ikonke czatowa dla skinow Silver i Black...
Pozdrawiam.
Mysle, ze kombinujecie. Po jakims czasie mozna sie przyzwyczaic, ze patrzac w to miejsce, mozna sprawdzic, czy ktos jest na czacie...
Niech ktos narysuje ikonke czatowa dla skinow Silver i Black...
Pozdrawiam.
W stylu "Light" zmodyfikowalem pole aktywne pod kursorem, ktore prowadzi do topicow, tak ze teraz wystarczy kliknac na belce forum/tematu. Dodatkowo cala jest podswietlana... taki bajer, nawet lepszy niz na forum.tuning.pl
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Lux. Plus lifting ikon ogloszenia i przyklejonego 
Kolejny fajny pomysl – przemieszane loga glowne z plynnym pojawianiem sie 
Witam! Skin Ligth jest exxtra
wielkie brawa dla twórcy(ów)

- Od: 9 lis 2003, 00:21
- Auto: Było BG B3, była BA Z5, jest NA B6 :)
Tak wiem, wlasnie niedawno to odkrylem. Motyw jest zrobiony przeze mnie i blad tkwi w obsludze wiersza tabeli wstawionego miedzy znaczniki odnosnika < a >< tr >...< /tr >< /a >. W najblizszym czasie postaram sie to przerobic, chociaz wiem, ze nie bedzie to latwe.
Jest tez chyba problem z nie ladujacym sie naglowkiem, zrobionym we flashu. Kwestia w umieszczaniu obiektow przy pomocy znacznika < embed >.
Pozdrawiam.
EDIT: Poprawilem, sprawdz jak teraz dziala.
Jest tez chyba problem z nie ladujacym sie naglowkiem, zrobionym we flashu. Kwestia w umieszczaniu obiektow przy pomocy znacznika < embed >.
Pozdrawiam.
EDIT: Poprawilem, sprawdz jak teraz dziala.
Posiedzielismy z Luca pare chwil nad skinem i poprawilismy pare rzeczy. Strona dobrze wyglada pod IE, Mozilla i Konquerorem, dzialaja linki, male linki i lista osob na czacie.
Pozdrawiam i dziekuje za wspolprace.
Pozdrawiam i dziekuje za wspolprace.
Pierwsze trzy nie moje
A nastepne Mazdy juz sie robia.
1, 2