Moja wypowiedź z poprzedniego tematu jest nadal aktualna...
Telefony komórkowe
slav – pewnie tak
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
andreass napisał(a):Pamiętajcie, że Orange się chce odwoływać. Pochopnie za szybko nie rozwiążcie umowy, bo zabulicie. Też śledzę temat, bo od 1,5 miesiąca mam nową umowę
era tez sie odwolywala i co ? i gucio
Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
- Od: 7 wrz 2006, 22:19
- Auto: mazda 6
Żanetka napisał(a):era tez sie odwolywala i co ? i gucio zeby pozatym umowe bedzie mozna rozwiazac jak Ci przysla nowy regulamin do domu – nie zgadzasz sie z jego warunkami i tyle zeby, a nowy regulamin musza przyslac
A Era nowy regulamin przysłała ? jak narazie do mnie nic nie dotarło – a z miłą chęcią bym rozwiązał umowę i wziął jakąś nową taryfę
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Misiek-Bełchatów napisał(a):A Era nowy regulamin przysłała ? jak narazie do mnie nic nie dotarło
z tego co wiem to przysylała
przeciez kazdy musi sie zapoznac z nowym regulaminem... tak jak w TP bylo, mi nowy przyslali nie zgodzilam sie i
Slav – dostales wtedy nowy regulamin ? Czy Ty odrazu po info w necie wyslales rezygnacje?
Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
- Od: 7 wrz 2006, 22:19
- Auto: mazda 6
Misiek-Bełchatów napisał(a):wziął jakąś nową taryfę
Bez rozwiązywania umowy też możesz zmienić taryfę na nową
Trusted computing – Yes or No?
A ja, gdy obecnie porownuje ceny rozmow i esow przy ofertach pre-paid oraz abonamentow, odczuwam jak mnie kolejni operatorzy (Era 2 lata/Oragne 4 lata/Era 4 lata) dymaja w pupę
Lecz komfort mozliwosci dzwonienia w kazdej chwili, chociazby gdy znajde sie pod lawina i "nie skonczy sie wtedy karta" – bezcenny.
Żanetka napisał(a):Slav – dostales wtedy nowy regulamin ? Czy Ty odrazu po info w necie wyslales rezygnacje?
oczywiscie ze dostalem nowy regulamin , nie ma innej drogi, jak nie dostaniesz to do czego sie odwolac ?
brii napisał(a):slav – pewnie tak
zaskocze Cie , nie , warunki mam bardzo dobre
- Od: 29 maja 2005, 23:38
- Auto: rozne
Ja tak zerwałem w sprawie ery ostatnio
Wszystko ładnie pięknie, Era karę dostała, wszystko przycichło i nie dawano przysłali mi ostatnią fakturę na 980 złotych
Żaden urząd sie teraz za prywatną osobą nie upomni.
Ja z prywatnego zrezygnowałem, mam teraz tylko firmowy z Orange.
Ja z prywatnego zrezygnowałem, mam teraz tylko firmowy z Orange.
Żanetka napisał(a):z tego co wiem to przysylała zeby kiedy zawierales umowe?
jakoś w grudniu ubiegłego roku ...
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
a ja mam takie pytanko do tych którzy kożystają z orange, bo chyba pujdę i z tego zrezygnuję choć jestem już tam chyba 6 lat wpierw w idea a teraz orange,i zawsze był u mnie super zasieg i nie było problemów z dodzwonieneim sie gdziekolwiek natomiast teraz od jakichś 2 miesiecy zasieg jest tak strasznie słaby a jak jest to mam kłopoty z wysłaniem sms-a czy dzodzwonieniem sie do kogoś a jak rozmawiam dłużej to rozłancza rozmowe z pary razy.Myślalam że to przez telefon ale jak zmieniłam to robi sie to samo mało tego kogo sie spytam o orange mówią mi to samo czyli nie tylko mi sie tak dzieje.i to chyba wina orange , bo większość moich znajomych, którzy mają orange skarża się na to samo.i bez znaczenia czy jest to w górach u mni e czy w mieście gdzie komórka pokazuje cały zasieg czły czas jest to samo.A rachunki mi rosna bo ciągle mnie czechy na roaming łąpia.
Czy ma też ktoś takie problemy z orange??
Czy ma też ktoś takie problemy z orange??
nie naśladuj innych, popełniaj oryginalne błędy
- Od: 25 wrz 2007, 15:47
a slyszeliscie o chinskich podrobkach Nokii N95 o nazwie Nokla N95????
http://www.allegro.pl/item282872913_now ... lide_.html
ciekawy patencik z wbudowanym dual-simem![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

ciekawy patencik z wbudowanym dual-simem
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
marcinkosky napisał(a):ciekawy patencik z wbudowanym dual-simem
tak, tez sie tym zainteresowalem. Ale reszta to kupa. Telefon nie oferuje nic nadzwyczajnego. Podejrzewam, ze jakosc wykonania pozostawia wiele do zyczenia. Tragedia. Tyle tylko, ze koles na wstepie pisze, ze to nie nokia.