Mazda MX-3 EC KL-ZE Nitro '91
anonimka napisał(a):dodam tylko ze jak cos to bede działać w wielkiej tajemnicy .... zrobie taki mały myk na jakimś zlocie i sie pojawie ... z nowym sercem... aleeee ciiii ty nic nie wiesz i nic nie slyszałes
Jak będziesz miała jakies problemy to napisz do mnie w tajemnicy to pomoge
Green napisał(a):ale to sa koni specjal z tego co widze i same wklady bo koni do mx-3 nie produkuje calych kolumn a coi najgorsze nawet bardziej progresywnych amorow tylko serie
Tak to wkłady, ale to nie seria. Mają regulowaną siłę tłumienia
Banior napisał(a):Jacol widzę idziesz po całości madzia wypas robisz bestię w każdym calu gratki
Staram się jak moge
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Baniorl napisał(a):Jacol widzę idziesz po całości madzia wypas robisz bestię w każdym calu gratki
No, swiadczą o tym wym osiągnięcia w postaci wywiadów z Jacol'em
Jacol napisał(a):Tesco
ehh..czestoo bywam w Tesco i jesce tego nee widzialeeem..
Musze see kupic...
2FAST 4YOU..!!
3rd w Rykach 2007..
Mazda 323F BG GT w rodzinie od 2006..
3rd w Rykach 2007..
Mazda 323F BG GT w rodzinie od 2006..
- Od: 28 mar 2007, 09:15
- Auto: 323F BG GT
323F BA GT
CRX EH6
seba323f napisał(a):No, swiadczą o tym wym osiągnięcia w postaci wywiadów z Jacol'em . Gratuluje.
Kanies napisał(a):ehh..czestoo bywam w Tesco i jesce tego nee widzialeeem
Stoją obok jeszcze datsun 240Z i inne japońskie klasyki
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Widzę Jacol, że w wywiadzie pracujesz
http://www.autofilmy.info/autowywiady/mazda-mx3-1994-jacol.html
Dawno Twojego padła nie widziałem...

http://www.autofilmy.info/autowywiady/mazda-mx3-1994-jacol.html
Dawno Twojego padła nie widziałem...

Nie liczy się cel, liczy się podróż...
- Od: 4 mar 2006, 17:18
letkoletki napisał(a):Dawno Twojego padła nie widziałem...
No tak jestes zapracowany że nawet 400m do mnie dojechać nie możesz
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Jak będę w Olsztynie w Tesco to wykupię chyba wszystkie modele Mazd. 
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Nowe graty:

Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Green napisał(a):ladne ladne ja bym myslalem ze bedziesz mial czarne
Te są na tył, a Black diamondy będą na przód i będę miał za 6 tyg
Green napisał(a):a moze ja sobie zaciski wyflokuje
mózg sobie wyflokuj

Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Jacol – daj znać czy poprawiło się hamowanie na tych tarczach jak je założysz 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):Jacol – daj znać czy poprawiło się hamowanie na tych tarczach jak je założysz
ok. Ale to dopiero za jakies 1,5 miesiąca. Jak dojdzie do mnie zestaw na przód. Do tego czasu zregeneruje zaciski, i zaleje nowy płyn Ferodo
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Ja też z moim mam nie za wesoło przy hamowaniu
Zastanawiałem się nad przeszczepem całości hamulców z czegoś większego, ale chwilowo nie mam czasu na kombinowanie
Mogę zapytać ile Cię kosztował komplet – tarcze + zaciski??
Zastanawiałem się nad przeszczepem całości hamulców z czegoś większego, ale chwilowo nie mam czasu na kombinowanie
Mogę zapytać ile Cię kosztował komplet – tarcze + zaciski??
Trusted computing – Yes or No?
Jacol napisał(a):Green napisał(a):ladne ladne ja bym myslalem ze bedziesz mial czarne
Te są na tył, a Black diamondy będą na przód i będę miał za 6 tygGreen napisał(a):a moze ja sobie zaciski wyflokuje
mózg sobie wyflokujmaniak
jacol moze ci kolektor wyflokowac

- Od: 18 lip 2007, 10:26
- Auto: Mazda 323 BG GT
brii napisał(a):Mogę zapytać ile Cię kosztował komplet – tarcze + zaciski??
1200zł komplet przód Black Diamond
a tył to Mikoda 200zł tarcze, i klocki EBC 250zł
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Lukas007 napisał(a):Bardzo ładne tarcze
Dzięki, czekam jeszcze na przedni zestaw Black Diamond
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
wiatm z black diamondow na pewno bedziesz zadowolony.ja zamowilem na tyl i klocki predator.nie wiem jak z tymi klockami wspolgraja black diamondy ale poprzednio mialem w tarcze bd w komplecie z kashiyama i hamowalo na prawde dobrze.gdzie zamowiles?czescionline?ja juz czekam 4 miesiace i doczekac sie nie moge!tylko klocki przyszly a tarczy niet.amory koni juz zrobilem.nie ma z tym wiekszego problemu.musze jeszcze je tylko zalozyc.czekam tez na sruby do regulacji pochylenia kół.zobaczymy co z tego wyjdzie.madzia pikna.a tak z ciekawosci spytam ile pali z 2,5 litrowym silnikiem srednio?z 9 litrow?pozdrawiam.
Jak mi ten samochód podnosi adrenalinę. Wy też się trzęsiecie jak wychodzicie z auta? Bo mnie drżą ręce i cały jakiś roztrzęsiony.
https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... 0&t=115720
http://www.youtube.com/watch?v=ZhyGC3jS ... r_embedded
https://www.youtube.com/watch?v=jj-Hbid ... iwowarczyk
https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... 0&t=115720
http://www.youtube.com/watch?v=ZhyGC3jS ... r_embedded
https://www.youtube.com/watch?v=jj-Hbid ... iwowarczyk