Czujnik antywstrząsu MX-3 1,6
Strona 1 z 1
Potrzebuje jakis informacji bo ostatnio zaliczyłem dzwona i teraz samochód został naprawiony (blacharka zrobiona) ale silnik nie został naruszony, a nie chce wogóle przekrecić , kontrolki nie przygasają czyli to nie akumulator, wogóle zadnej reakcji nie ma.. Moze ktos mi pomóc??
Ostatnio edytowano 5 gru 2007, 19:21 przez cudak1987, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 30 paź 2007, 01:39
- Auto: MX-3 1,6, Bmw 325, Sportage2,0
cudak1987 popraw temat na zgodny z regulaminem.
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
Nie jestem pewien ale mazdy chyba nie maja tego wyłacznika, wiem ze nie wszytkie marki posiadaja te zabezpieczenie. Ale niech wypowie sie ktoś jeszcze bo mogę nie miec racji.
Bez Mazdy nie ma jazdy:)
- Od: 18 cze 2007, 14:58
- Auto: Mazda MX-3 1.6 DOHC
Mazda 323F BG
E36 320i ( no niestety )
W Xedosach napewno nie ma, więc w innych Mazdach raczej też nie ma 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
To co mogło sie stać..
silnik nie jest naruszony , a nie chce nawet zakręcić.. kontrolki nie przygasają... sprawdze wszystkie kable.. do rozrusznika i bezpieczniki.. moze to cos załatwi.. dziś odbiore samochód od blacharza do sie pobawie..
- Od: 30 paź 2007, 01:39
- Auto: MX-3 1,6, Bmw 325, Sportage2,0
cudak1987 przekrec stacyjka tak,zeby kontrolki sie zapalily,wrzuc na luz,wez kabelek i podlacz jedna koncowke do plusa na aku a druga do elektromagnesu na rozruszniku(ten najcienszy kabelek) i z pewnoscia autko zagada.Moze ten kabelek spadl albo bezpiecznik jakis wysiadl.
-
waldii
Strona 1 z 1