Nie moge odpalic auta
Strona 1 z 1
Witam mam problem, a mianowicie: pewnego razu pojechałem na zakupy i było wszystko wporządku, po zakupach odpaliłem mazde no i były takie efekty jakby brakło paliwa, ale benzyna na pewno była, ale na wszelki wypadek zatankowałem ją z karnistra. Auto wypaliło tyle benzyny ile było w wężyku i zgasło. Nie mogłem jej już odpalić. Następny dzień auto odpaliło od strzału i pochodził jeszcze pare dni. Teraz auto stoi pod blokiem i nawet nie chce załapać. Wymieniłem filterek paliwa (myślałem, że jest zapchany), ale niestety auto dalej nic....... Może ktoś coś poradzić?????[/b]
Ostatnio edytowano 26 lis 2007, 19:02 przez marqs85, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 10 cze 2007, 08:40
- Auto: mazda-mydelniczka
Witam.
1. Nie krzycz tylko moze na poczatek zmien temat: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=25018
2. Moze cos wiecej na temat swojej Mazdy wypadaloby? Typ, rok prod itp... bez tego raczej trudno cos pomoc.
1. Nie krzycz tylko moze na poczatek zmien temat: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=25018
2. Moze cos wiecej na temat swojej Mazdy wypadaloby? Typ, rok prod itp... bez tego raczej trudno cos pomoc.
- Od: 7 lut 2007, 13:41
- Auto: Mazda 121 LX DA 1.3 1988r.
Pewno pompa paliwa.
No i temat nadal nie poprawiany! Powinno byc tak:
Nie pali! Nie moge odpalic autka... (lub podobnie)
mazda model silnik rok produkcji <– tak powinien wygladac pod temat – wpisuje sie dane samochodu z którym jest problem – nie chce sie mądrzyc – ale to ułatwia zdiagnozowanie problemu.
Pozdrowienia![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
No i temat nadal nie poprawiany! Powinno byc tak:
Nie pali! Nie moge odpalic autka... (lub podobnie)
mazda model silnik rok produkcji <– tak powinien wygladac pod temat – wpisuje sie dane samochodu z którym jest problem – nie chce sie mądrzyc – ale to ułatwia zdiagnozowanie problemu.
Pozdrowienia
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ostatnio edytowano 26 lis 2007, 15:27 przez Miclosch, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 20 kwi 2006, 21:02
- Auto: 121 1.4i 16v & MX-5 1.6i
mi tez sie pompa nasuwa do glowy...
podjedz do jakiegos mechaniora, niech Ci zdiagnozuje, odraz mozesz sie rozejrzec za jakas nowa
podjedz do jakiegos mechaniora, niech Ci zdiagnozuje, odraz mozesz sie rozejrzec za jakas nowa
mazda 121 DB08 1.3 16v Canvas Top laguna blue
I miejsce 1/4mili mazdamini 10-XI-2007
z madzia bylismy juz w: D CZ A I LT LV EST UA MD TMR SK
jak szalec, to szalec
I miejsce 1/4mili mazdamini 10-XI-2007
z madzia bylismy juz w: D CZ A I LT LV EST UA MD TMR SK
jak szalec, to szalec
- Od: 15 mar 2005, 14:21
- Auto: kosmetyczka
Strona 1 z 1