ale i tak pare razy tam jadlem
Gdzie pracują Mazdowicze?
darekk86 napisał(a):slyszalem ze w tych restauracjach najczesciej pluja do zarcia. Prawda to??
czasami prawda...a chodzi o to, ze ta "restauracja" jest wysokiej klasy fast-foodem...ludzie do niej przychodzacy, to czesto penerstwo, ktoremu sie wydaje, ze przyszli do sheratona, kultury za grosz, kasa nie smierdza a zachowuja sie tak jak na nich przystalo – jak buraki...Kelner nerwow ze stali nie ma, wiec roznie to potem bywa z tymi daniami. Jako byly kelner moge Ci powiedziec, ze jesli jestes kulturalnym czlowiekiem, to nic zlego Ci sie nie stanie
darekk86 napisał(a):przy nich mcdonald to pikus
a czy w mcdonaldzie masz widok na kuchnie?? Gdybys mial, to nie zjadlbys tego, co Ci daja...

- Od: 12 maja 2004, 21:00
- Auto: 626 GE / 626 GF / PF 125p '75
Panowie w McDonaldzie za takie coś można wylecieć z pracy:) Tam naprawdę przestrzegają przepisów BHP
Citi, Project Manager. Dopiero co zacząłem. Widziałem też wyjeżdżającą z parkingu przy Goleszowskiej srebrną "szóstkę" z podkładkami mazdaspeed. Ciekawe który z klubowiczów tutaj ze mną pracuje.
Madzia i Misiek to zgrana para.
- Od: 27 maja 2007, 16:03
- Auto: Mazda 6 diesel kombi
Z wykształcenia jestem leśnikiem.Pracuje w Biurze Urządzania Lasu i Geodezji Leśnej w Lublinie
Żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce
- Od: 10 lis 2007, 16:17
- Auto: Jest: M3 BM 2016 sedan; Premacy RF4 2002; Tribute 2.0 2004, było: 626 GE 1.8 94r.
A ja z wykształcenia jestem elektronikiem i pracuje w Szczecinie w hurtowni elektrycznej Elektro-Hurt 
Dolce & Gabbana | Christian Dior | Calvin Klein CK One | Emporio Armani | Gianni Versace ... HaJdefiniszIon lanSssss....
- Od: 24 wrz 2007, 21:34
- Auto: Honda Civic :) wcześniej Mx-3
Witam
Z wykształcenia jestem technikiem obróbki skrawaniem, a od 10 lat jestem żołnierzem zawodowym i pracuję sobie w Koszalinie. Z zamiłowania i z racji zajmowanego stanowiska zajmuję się samochodami
(w pracy trochę większymi i starszymi).
Z wykształcenia jestem technikiem obróbki skrawaniem, a od 10 lat jestem żołnierzem zawodowym i pracuję sobie w Koszalinie. Z zamiłowania i z racji zajmowanego stanowiska zajmuję się samochodami
(w pracy trochę większymi i starszymi).
- Od: 4 sie 2007, 19:15
- Auto: były
mazda GY LFF7 LPFI
mazda CA KL SGI
jest
GH LFF7 DYNAMIC SPORT kombi
panowie nie wiem w jakim sphinxie pluja do zarcia ale ja przerobilem 3 lata na kuchni i o n iczym podobnym nie slyszalem.osobiscie ja bym do tego sie nie posunal to chamstwo i tyle zapraszam do mnie wszystko jest git polecam
Choc nie jezdze juz mazda sentyment do tej marki na zawsze pozostanie
- Od: 22 sie 2007, 10:44
- Auto: była mazda 323f,teraz audi a4
kiepaz napisał(a):byl bym wdzieczny) a tak btw sporo mazd widuje w olku heh zwłaszcza 323f ba
Sporo sporo – to prawda. Z tym, że odkąd wzmogłem czujność na inne Mazdy, czyli odkąd jeżdżę Mazdą
OK, koniec spamowania. Narra, pozdrowienia.
Mialem nie zaczynac od "a ja" ale...
za soba studium ochroniarskie,praca = hobby,pasja itd. czyli gram sobie w roznych klubach a do tego studiuje zaocznie wychowanie obronne

za soba studium ochroniarskie,praca = hobby,pasja itd. czyli gram sobie w roznych klubach a do tego studiuje zaocznie wychowanie obronne
- Od: 29 lis 2007, 01:27
- Auto: 323f BA 96r 1.8 Glx BP+LPG