30.10.2004 -Pierwszy Regionalny Spot Lubelski MazdaSpeed
Myśle że aby nikt nie błądził to najodpowiedniejszym miejscem będzie P przy PZM na Prusa
(stacja Shell) i tam może zdecydujemy gdzie pojedziemy
*** lub plac zamkowy jest duży i znaczny i nikt nie powinien mieć kłopotu z dojechaniem
do tych miejsc
Ale są to tylko moje skromne propozycje
(stacja Shell) i tam może zdecydujemy gdzie pojedziemy
*** lub plac zamkowy jest duży i znaczny i nikt nie powinien mieć kłopotu z dojechaniem
do tych miejsc
Ale są to tylko moje skromne propozycje
- Od: 11 lip 2004, 11:15
- Auto: MAZDA626GE 96r1.8 & GF 00r.SRI
No to się chłopaki prawie spiknęli na "zlot"
Tylko, że tam parkowanie płatne
(czy w soboty nie?).
A co do miejsca niech się wypowie pan SM, który swoją powagą, autorytetem i stażem w klubie na pewno przekona nas do najlepszego rozwiązania. To mówiłem ja, Jarząbek Wacław.
Trocchę żartowałem, ale coś w tym jest.
august626 napisał(a): lub plac zamkowy jest duży i znaczny i nikt nie powinien mieć kłopotu z dojechaniem
do tych miejsc
Tylko, że tam parkowanie płatne
A co do miejsca niech się wypowie pan SM, który swoją powagą, autorytetem i stażem w klubie na pewno przekona nas do najlepszego rozwiązania. To mówiłem ja, Jarząbek Wacław.
Trocchę żartowałem, ale coś w tym jest.
Przecie to nie musi być odrazu plac zamkowy. Na rondzie przecież jest Statoil z dużym parkingiem. To jest obok. I za darmo 
Wyciete fragmenty watku znajduja sie tutaj => http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=5583 
Dobra, widzę, ze chyba powoli trzeba konkretyzować temat. W ramach nieprzewidywalnej pogody u schyłku października, ja osobiscie proponowałbym spotkać się na parkingu pod PZMotem na Prusa w Lublinie. Każdy tam trafi bez problemów, a nawet jesli będzie miał takowe, to zapyta kogoś o stację Shell przy 1000-lecia i ludziska go pokierują. Potem najwyżej się gdzies wybierzemy, no bo trudno raczej palić grilla na parkingu pod stacją benzynową
Z resztą, jesli spadnie śnieg, to i tak bardziej realnym będize wypad do knajpy, więc nie ma co kombinować za dużo, bo można przekombinować.
A propozycje spotów na pojezierzu łęczyńsko-włodawskim proponowałbym zostawić na cieplejszy okres.
Takie jest moje zdanie – oczywiscie, jesli macie jakieś przeciwskazania, to możecie mnie poprawić. Jesli nie, to przyjmuję to za ostateczną wersję wiążącą. W ramach zasady pierwsze koty za płoty, trzeba się spiknąc i zobaczyć kto w ogóle jest zainteresowany takimi regionalnymi spotami, poznać parę nowych mazdomaniaków, pogadać i rozeznać temat dalszych wspólnych działań w regionie. Proszę o konkretne opinie nw w/w txt.
Pozdr
SM
Z resztą, jesli spadnie śnieg, to i tak bardziej realnym będize wypad do knajpy, więc nie ma co kombinować za dużo, bo można przekombinować.
A propozycje spotów na pojezierzu łęczyńsko-włodawskim proponowałbym zostawić na cieplejszy okres.
Takie jest moje zdanie – oczywiscie, jesli macie jakieś przeciwskazania, to możecie mnie poprawić. Jesli nie, to przyjmuję to za ostateczną wersję wiążącą. W ramach zasady pierwsze koty za płoty, trzeba się spiknąc i zobaczyć kto w ogóle jest zainteresowany takimi regionalnymi spotami, poznać parę nowych mazdomaniaków, pogadać i rozeznać temat dalszych wspólnych działań w regionie. Proszę o konkretne opinie nw w/w txt.
Pozdr
SM
- Od: 20 paź 2003, 17:16
- Auto: ma$da CA KL-ZE – już nie ;) & CA B6
Smirnoff napisał(a):W ramach nieprzewidywalnej pogody u schyłku października, ja osobiscie proponowałbym spotkać się na parkingu pod PZMotem na Prusa w Lublinie.
Popieram, miejsce jak najbardziej OK
- Od: 10 cze 2004, 16:10
- Auto: 626 GE FS sedan
JimmyK – tesh tak mi się wydaje, ze spot pod PZMotem a żarcie w Bidzie.
Kto jest ZA?
Kto jest PRZECIW?
Kto się wstrzymał?
Proszę o konkret bo chciałbym zamknąc temat i dać globalne ogłoszenie.
Pozdrawiam
SM
Kto jest ZA?
Kto jest PRZECIW?
Kto się wstrzymał?
Proszę o konkret bo chciałbym zamknąc temat i dać globalne ogłoszenie.
Pozdrawiam
SM
No pewnie że ZA
jak mógłbym być przeciw 

Gdzie jest ta Bida?? Już o tej knajpie słyszałem parę razy, ale jakoś nie wiem gdzie to jest. Ale ze mnie wieśmac, co?
. W każdym razie ja też jestem na tak.
A jaki jest program spota? Czy to już cały program?
A dlaczego nie?? Będzie to Pierwszy Lubelski Spot Regionalny Klubu Mazdy i do tego od razu będzie w gazecie
"W sobotę, 30 października, grupa posiadaczy dużych i dobrych samochodów rozpaliła grilla. Zdarzenie miało miejsce obok stacji benzynowej Shell na ul. Prusa. Na szczęscie strażacy w porę ugasili ogień i zapobiegli tragedii, jaka się mogła wydarzyć."
A jaki jest program spota? Czy to już cały program?
Smirnoff napisał(a):no bo trudno raczej palić grilla na parkingu pod stacją benzynową
A dlaczego nie?? Będzie to Pierwszy Lubelski Spot Regionalny Klubu Mazdy i do tego od razu będzie w gazecie
"W sobotę, 30 października, grupa posiadaczy dużych i dobrych samochodów rozpaliła grilla. Zdarzenie miało miejsce obok stacji benzynowej Shell na ul. Prusa. Na szczęscie strażacy w porę ugasili ogień i zapobiegli tragedii, jaka się mogła wydarzyć."
Nemi, co do programu spota – ciężko jest ustalić program wersji softcore, no bo jak mam to ustalić:
12:00 parkowanie aut pod PZMot z uwzlędnieniem możliwości aparatu cyfrowego, co by objął wszystkie auta i ich włascicieli na wspólnej fotce
12:30 zapoznanie się wszystkich uczestników spota – tych nowoprzybyłych ze starymi wyjadaczami
13:00 rozmowy w toku – wymiana doświadczeń, prezentacja aut, rozmowy z cyklu "jak co gdzie i za ile i dlaczego tak a nie inaczej"
13:30 LPG w praktyce – "sympozjum"
na temat wdrażania różnych mniej lub bardziej skutecznych patentów możliwych do wdrożenia w mazdach
14:00 rozdysponowanie naklejek klubowych (dla chętnych) oraz sesja zdjęciowa dla aut oraz ich włascicieli/ek
14:30 bajer-rower gadka-szmatka nawet tematycznie nie związana z klubem
15:00 grill tudzież wspólna eskapada do knajpy (Bida czy inne ubóstwo
)
15:30 konsumpcja upieczonych lub zakupionych na gotowo porcji zywieniowych
16:30 czas wolny – róbta co chceta (siesta, pogaduchy, sprzątanie grilla, etc...)
17:00 konkursy (o ile takowe mają się odbyć) – np Car Audio itp itd
18:00 podsumowanie spota i fotki pożegnalne, utworzenie wykazu uczestników (potrzebne do fotorelacji) + jakieś tam bajery, jak to bywa
18:30 ZAKOŃCZENIE i ewakuacja uczestników
Czy takiej ramówki oczekujecie??
Jesli tak, to pół żartem pół serio udało mi się taką zmontować.
Co Wy na to??
Czy chcecie planu, czy raczej stawiamy tym razem na spontaniczność???
Pozdro
SM
12:00 parkowanie aut pod PZMot z uwzlędnieniem możliwości aparatu cyfrowego, co by objął wszystkie auta i ich włascicieli na wspólnej fotce
12:30 zapoznanie się wszystkich uczestników spota – tych nowoprzybyłych ze starymi wyjadaczami
13:00 rozmowy w toku – wymiana doświadczeń, prezentacja aut, rozmowy z cyklu "jak co gdzie i za ile i dlaczego tak a nie inaczej"
13:30 LPG w praktyce – "sympozjum"
14:00 rozdysponowanie naklejek klubowych (dla chętnych) oraz sesja zdjęciowa dla aut oraz ich włascicieli/ek
14:30 bajer-rower gadka-szmatka nawet tematycznie nie związana z klubem
15:00 grill tudzież wspólna eskapada do knajpy (Bida czy inne ubóstwo
15:30 konsumpcja upieczonych lub zakupionych na gotowo porcji zywieniowych
16:30 czas wolny – róbta co chceta (siesta, pogaduchy, sprzątanie grilla, etc...)
17:00 konkursy (o ile takowe mają się odbyć) – np Car Audio itp itd
18:00 podsumowanie spota i fotki pożegnalne, utworzenie wykazu uczestników (potrzebne do fotorelacji) + jakieś tam bajery, jak to bywa
18:30 ZAKOŃCZENIE i ewakuacja uczestników
Czy takiej ramówki oczekujecie??
Jesli tak, to pół żartem pół serio udało mi się taką zmontować.
Co Wy na to??
Czy chcecie planu, czy raczej stawiamy tym razem na spontaniczność???
Pozdro
SM
Ja oczywiście będe
Podoba mi się twój program SM
rozbawiłeś mnie w ten smutny sobotni dzionek 
Podoba mi się twój program SM

witam
Wszystko wskazuje na to ze sie jednak pojawimy
(Ja, Madzia i prywtny kierowca)
. Mam nadzieje ze zabawa bedzie dobra, a co do sesji to zobaczymy jaka bedzie pogoda. Dobra lece szykowac Madzie kilo wosku musze na nią narzucic
pozdrowienia
Wszystko wskazuje na to ze sie jednak pojawimy
pozdrowienia
90 PS 125Nm i 850 kg
nieco przytulona do ziemi i na boskiej króciutkiej skrzyni
- Od: 13 wrz 2004, 19:40
- Auto: Corsa B 1.4 16v
Tylko nie lopata