Zostanę ojcem!!!
Po burzliwych pierwszych trzech miesiącach (normalnie jak króliki) już chodziłem na rzęsach, (kobieta wiedziała czego ode mnie chce) nareszcie coś się tam opóźniło, jakiś spec od hydrauliki mądrze pokiwał głową i sprawy potoczyły się w nieuniknionym kierunku(ślubu). Naprawdę rozumiem twoją radość, bo i ja nareszcie mogłem znów w miarę normalnie sypiać. Za drugim razem jakoś tak samo wyszło bez niedosypiania i teraz moja parka (20 i 22 lata) studiuje zapewne co jakiś czas wykrzykując z ulgą coś zupełnie odwrotnego niż w temacie postu. No ale Tobie gratuluję 
- Od: 26 sie 2007, 10:52
- Auto: M6 GG A+ Diesel 143, 2007
KE cx-5 SkyPassion 2,0 benzyna, zeal red, 2013
pawelMX6 Stary no gratulacje
u nas w domku juz biega taki mały mężczyzna,Kubus ,ktory ma 2,5 roczku.Natomiast w brzuskzu mieszka nasza córeczka Majka.Moglabym wkleic fotki z usg,ale nie bede zbytnio rozwijac waszej wyobrazni
Córeczka wg.planu(jeżeli sie dostosuje) pojawi sie na swiecie w okolicach 14.02.2008.Rowniez jestesmy bardzo szczesliwi.Tez jestesmy zdania,ze staranie sie na sile i na tzw.krolika nic nie pomoga,wystarczy chwila zapomnienia i napewno sie uda.Pozdrawiam i zapraszam do nas na spotkania w 3miescie oczywiscie z żonka i fasolka.Bede miala z kim pogadac.
- Od: 29 lip 2005, 21:18
- Auto: mazda 121 :)
musze sie pochwalic:
Widzialem jak sie rusza, jak rusza nozkami i raczkami, jagby chcial sobie gdzie poplynac albo zmieniac biegi, wciskac sprzeglo
, widzialem jak bije serduszko – 156/min. Cos genialnego... teraz naprawde czuje, ze bede tata
i cokolwiek by mial w zyciu to zawsze bylby niedosyt nie majac tej "fasolki" – ciezko to opisac ale to jest to czego mi potrzeba poprostu.
Teraz to juz prawdziwy facet! Ma az 3,4cm

Widzialem jak sie rusza, jak rusza nozkami i raczkami, jagby chcial sobie gdzie poplynac albo zmieniac biegi, wciskac sprzeglo
Teraz to juz prawdziwy facet! Ma az 3,4cm

pawelMX6 Kurcze az Ci zazdroszcze
nie no ale generalnie to gratuluje tobie fasolki a zonie takiego chopa... bo w tych czasach to ciezko i o takiego chopa i o dobra kobite
jeszcze raz gratuluje
Ps. ten tekst pyk i jest mnie rozwalil
:D:D:D:D hehehehehe myslalem ze umre ze smiechu 
Ps. ten tekst pyk i jest mnie rozwalil

- Od: 30 sie 2007, 17:06
- Auto: Opel Vectra C 2.2
pawelMX6 napisał(a):Teraz to juz prawdziwy facet! Ma az 3,4cm![]()
z tego co sie orientuję to jeszcze daleko fasolce do męzczyzny czy jak to nazwałes do bycia facetem.

- Od: 29 lip 2005, 21:18
- Auto: mazda 121 :)
He,jak w temacie.Jeszcze jestem w szpitalu.Razem z Olenka urodzilismy piekna coreczke,pare minut przed 19.Wszystko spoko,mala zdrowa.55cm i 3570g.[quote][/quote]
-
waldii
Moje gratulacje!!!!!!

RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::
"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

Gratulacje !
Dużo zdrówka dla małej
Dużo zdrówka dla małej
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Gratulacje

In this white wave I am sinking...
In this silence... In this white wave... In this silence... I believe...
I have seen you, in this white wave, you are silent...
You are breathing in this white wave ...I am free...
In this silence... In this white wave... In this silence... I believe...
I have seen you, in this white wave, you are silent...
You are breathing in this white wave ...I am free...
- Od: 31 mar 2007, 15:10
- Auto: hmmm nie ma wyjścia, musi być znów mx3...
gratuluję waldii 

- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19